Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

logo tdh 2020 a

Május 13. és 17. között ötrészes magazinműsorral jelentkeznek a szervezők az M4-en.

Május 13. és 17. között, a 2020-as Tour de Hongrie eredetileg tervezett időpontjában ötrészes magazinműsorral jelentkeznek a szervezők az M4Sport csatornáján. Mind az öt „versenynapon” félórás adásban járják végig a körverseny idei útvonalát – félig-meddig virtuálisan, ugyanis egy erre kifejlesztett applikáció segítségével ismert hazai és külföldi kerékpárosok is teljesítenek egy-egy szakaszt az adott napon.

Az adásokkal egyidőben játékot is hirdetnek: az „okosgörgővel” rendelkező kerékpárosok egy héten át otthon is teljesíthetik a Tour de Hongrie „virtuális”, 35-45 kilométeres szimulált szakaszokat, a résztvevők között értékes ajándékokat sorsolnak ki. Az első „versenynap”, a Tour de Hongrie első szakasza az otthoni teljesítők számára május 13-án, az M4Sport adása után kezdődik.

terkep2020

A Tour de Hongrie magazinműsor sorozatában az ismert kerékpárosok virtuális viadala mellett bemutatják az idei eseményre nevező legerősebb csapatokat, megszólaltatják a magyar sport és a kerékpársport vezető személyiségeit, a partnervárosok polgármestereit, emlékezetes pillanatokat idéznek fel a Magyar Körverseny történetéből, s természetesen szó lesz a jövőről is.

A Tour de Hongrie 2020-ban – a magyarországi Giro-rajt kapcsán – történelmi lehetőséget kapott arra, hogy a legnagyobb viadalok közé kerüljön, az eseményt fogadó városokban szurkolók ezrei készültek arra, hogy élőben láthassák a világ legjobb kerékpárosait, s az egyre nívósabb Magyar Körversenyt. Mindezt keresztülhúzta a koronavírus-járvány...

A Tour de Hongrie magazin adásai

1. szakasz, május 13., szerda, 15:25 (M4Sport): Debrecen–Hajdúszoboszló
2. szakasz, május 14., csütörtök, 15:30 (M4Sport): Karcag–Nyíregyháza
3. szakasz, május 15., péntek, 15:35 (M4Sport): Sárospatak–Kazincbarcika
4. szakasz, május 16., szombat, 14:25 (M4Sport): Miskolc–Gyöngyös-Kékestető
5. szakasz, május 17., vasárnap, 15:20 (M4Sport): Esztergom–Esztergom