Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
prev
next

logo tdh 2020 a

Május 13. és 17. között ötrészes magazinműsorral jelentkeznek a szervezők az M4-en.

Május 13. és 17. között, a 2020-as Tour de Hongrie eredetileg tervezett időpontjában ötrészes magazinműsorral jelentkeznek a szervezők az M4Sport csatornáján. Mind az öt „versenynapon” félórás adásban járják végig a körverseny idei útvonalát – félig-meddig virtuálisan, ugyanis egy erre kifejlesztett applikáció segítségével ismert hazai és külföldi kerékpárosok is teljesítenek egy-egy szakaszt az adott napon.

Az adásokkal egyidőben játékot is hirdetnek: az „okosgörgővel” rendelkező kerékpárosok egy héten át otthon is teljesíthetik a Tour de Hongrie „virtuális”, 35-45 kilométeres szimulált szakaszokat, a résztvevők között értékes ajándékokat sorsolnak ki. Az első „versenynap”, a Tour de Hongrie első szakasza az otthoni teljesítők számára május 13-án, az M4Sport adása után kezdődik.

terkep2020

A Tour de Hongrie magazinműsor sorozatában az ismert kerékpárosok virtuális viadala mellett bemutatják az idei eseményre nevező legerősebb csapatokat, megszólaltatják a magyar sport és a kerékpársport vezető személyiségeit, a partnervárosok polgármestereit, emlékezetes pillanatokat idéznek fel a Magyar Körverseny történetéből, s természetesen szó lesz a jövőről is.

A Tour de Hongrie 2020-ban – a magyarországi Giro-rajt kapcsán – történelmi lehetőséget kapott arra, hogy a legnagyobb viadalok közé kerüljön, az eseményt fogadó városokban szurkolók ezrei készültek arra, hogy élőben láthassák a világ legjobb kerékpárosait, s az egyre nívósabb Magyar Körversenyt. Mindezt keresztülhúzta a koronavírus-járvány...

A Tour de Hongrie magazin adásai

1. szakasz, május 13., szerda, 15:25 (M4Sport): Debrecen–Hajdúszoboszló
2. szakasz, május 14., csütörtök, 15:30 (M4Sport): Karcag–Nyíregyháza
3. szakasz, május 15., péntek, 15:35 (M4Sport): Sárospatak–Kazincbarcika
4. szakasz, május 16., szombat, 14:25 (M4Sport): Miskolc–Gyöngyös-Kékestető
5. szakasz, május 17., vasárnap, 15:20 (M4Sport): Esztergom–Esztergom