Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

Thule01A Thule Pack'n Pedal termékcsaládja 2012 óta létezik, melyet bringásoknak fejlesztettek.

Termékpalettájuk széles, minden túrakerékpáros találhat köztük kedvére valót, de mielőtt ezeket átnéznénk, ismerkedjünk meg röviden a Thule történetével.


A Thule márkát 1942-ben alapította a Thulin család Svédországban. Erik Thulin, aki maga is igazi szerelmese volt a szabadidős tevékenységeknek, elhelyezte a Thule márkanevet egy csuka csapdára és árulni kezdte a skandináv halászoknak, ezzel indult el a márka sikertörténete.


Az 1960-as években a cég az autós üzletágra kezdett teljes erővel koncentrálni. Megoldást kerestek arra az egyre növekvő piaci igényre, hogy miként szállíthatjuk eszközeinket autónk segítségével. Piacra dobták első tetőcsomagtartójukat, majd ezt később több új modellel bővítették.
1979-ben a Thulin család eladta családi vállalkozást az Eldon vállalatnak, s a cég hamarosan világcéggé nőtte ki magát. Új piacok nyíltak meg, új és újabb termékeket dobtak piacra, egyre több cég csatlakozott a jól működő csapathoz.


2007-ben a Case Logic is a Thule csapat tagjává vált. Az együttműködés eredményeként a gyár 2010-től elindította a bőröndök, kiegészítők és táskák üzletági fejlesztését és 2012-ben vezette be a Thule Pack'n Pedal – új, stílusos kerékpáros táska és kiegészítő családot.
Ugyanebben az évben elnyerte az Amerikai sport kiskereskedők REI díját, mint „Action Sports Vendor of the Year" kategóriában.

A Thule Pack'n Pedal termékpalettája különböző kerékpáros táska– és csomagtartórendszerből áll. Ideális választás lehet igényes kerékpárosoknak túrázáshoz, kiránduláshoz, sőt akár munkába járáshoz is. A termékekre 5 év garancia jár.

CSOMAGTARTÓ
Tartós, sokoldalú csomagtartókat gyártanak minden kerékpártípushoz. Valamennyi kerékpáros táskához ideális, de legjobban a Thule táskákkal együtt használható, mivel azok felfogatása ezekhez a csomagtartókhoz készült.


Felszerelhető a támvillára, vagy az első villára. Csendes, vibrációmentes kialakítású. 25 kg függőleges, 18 kg oldalsó terhelhetőség jellemzi. (Az oldalsó merevítő külön vásárolható meg. )

Ajánlott fogyasztói ára (2016-ban): 26 450 Ft (sport); 29 900 Ft (túra).


Thule02
A felszerelt csomagtartó


Thule03
A rögzítéséhez nem szükséges a vázon csomagtartó szem kialakítása


Thule04
Látod a kék rögzítő kar felett azt az ovális fekete elemet? Az egy igen erős mágnes. Az rögzíti a Thule táskát oldalról a csomagtartóhoz.

 

KORMÁNY ADAPTER
Szabadalmaztatott rögzítőrendszerrel rendelkezik, amellyel könnyedén kétfajta különböző táska vagy tartozék is felrögzíthető minden típusú kormányra. Így tudod a legjobban kihasználni a kormány előtti teret.

Ajánlott fogyasztói ára (2016-ban): 15 290 Ft.


Thule05
Akár két táska is felszerelhető az adapterre

 

PRÉMIUM KORMÁNYTÁSKA
Vízálló és lélegző Cordura anyagból készült, térfogata 7 liter. Esővédő és vállpánt is jár hozzá. Egyterű, amely két irányból is nyitható. Speciális tároló zsebei kompatibilisek a Thule iPadTM-térképtartó zsebbel. Könnyedén le- illetve felszerelhetőek a Thule kormány adapter segítségével. Rendelkezik egy elkülönített résszel, a kisméretű, értékesebb dolgaid tárolására.

 

Ajánlott fogyasztói ára (2016-ban): 29 990 Ft.


Thule06
Egy rekeszes, de két irányból nyitható táska

KORMÁNYTÁSKA TÁRCA
Ez egy kicsi ( 1 literes), vízálló kerékpáros táska. Kiváló okostelefonok, kulcsok vagy más kisméretű dolgok tárolására, szállítására. Könnyedén le- illetve felszerelhetőek a Thule kormány adapter segítségével. Az átlátszó, vízálló borítás lehetővé teszi, hogy menet közben akár navigációként is használjuk telefonunkat. Nyitását-zárását a megszokott cipzár helyett erős mágnes végzi.


Ajánlott fogyasztói ára (2016-ban): 15 290 Ft.


Thule07
Csukva

 

Thule08
Nyitva. A zárását egy erős mágnes végzi.

SHIELD PANNIER OLDALTÁSKA
Párban kapható, erős, ponyva anyagból készült oldaltáska. Hegesztett kialakítású, amely védelmet nyújt a víz-, a por-, és a sár ellen. Belül kisebb zsebek találhatóak pénztárcának, telefonnak és egyáb dolgaidnak. A bringán kívüli könnyű hordozhatóságát a hozzáadott vállpánt segíti. Egy mozdulattal le- és felszerelhető a csomagtartóra. Érdekessége -mint minden Thule táskának, hogy az oldal irányú rögzítését egy erős mágnes végzi. 14 és 24 literes kivitelben kapható.

Ajánlott fogyasztói ára (2016-ban): 29 990 Ft (14l) 36 950 Ft (24l).

 


Thule11
A táska szép, elegáns formájú, 100%-ban vízhatlan

 

PANNIER UTAZÓTÁSKA
Két méretben elérhető: 16 és 26 literes. A kisebb változata előre-hátra szerelhető, a nagyobb méret ideálisabb hátsó táskaként. Egy mozdulattal le-és felszerelhető a rögzítő rendszerének segítségével. Nagy fényvisszaverők találhatóak rajta, illetve úgynevezett fényáteresztő külső zsebek a lámpa elhelyezésére.


Ajánlott fogyasztói ára (2016-ban): 29 900 Ft (16l) 36 590 (26l).

Thule09
A táska igényes megjelenésű, könnyen a tartalmának méretéhez igazodik, így nem csörög semmi.

Thule10
Ez az alumínium rejti a felfogató elemet. Megnyomod és befordul a rögzítő elem mögé.

 

THULE PnP TOTE URBAN TÁSKA
Mint nevéből is sejthető, elsősorban városi használatra tervezték. Belül, osztott tároló rekeszek találhatóak benne, még egy 15"-os laptop hordozására is kialakítottak egy helyet. Vízálló és lélegző Cordura® anyagból készült. Az oldalán található speciális zsebet kifejezetten a lámpák számra fejlesztették ki. 23,5 l a térfogata.

Ajánlott fogyasztói ára (2006): 23 990 Ft

 

Thule12

Megjelenésében elegáns, városi használatra tervezett táska

 

A Thule termékeit hazánkban a Bikefun Kft forgalmazza. A Thule termékekről bővebb infót ITT találsz.