Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Visegrádi 8-as
  80 km-t tekertünk a Visegrádi-hegység aszfaltos útjain.
Zefal Z Sealant defektgátló folyadék.
  Ha nem akarsz sokat foglalkozni a defekttel, kell valami védelem. Nálam ez az idén bizonyított!
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
prev
next

lmpaNem tudni, hogy Magyarországon hányan közlekednek esténként szabályosan, kivilágított kerékpárral, ezért a Critical Mass csapata pénteken megrendezi az I. Országos Biciklilámpa-számlálást.

 

Az I. Országos Biciklilámpa-számlálás során arra kérik a kerékpárosokat, hogy a saját településükön válasszanak ki egy tetszőleges, viszonylag forgalmas pontot, ahol március 25-én, pénteken 19 és 19 óra 20 perc között számolják meg, hogy az ott elhaladó bringások közül hányan közlekednek kivilágított járművel.

{reklam}

A criticalmass.hu holnapon részletes adatsor és magyarázat segíti, hogy pontosan milyen adatokat kell regisztrálniuk a résztvevőknek. Arra kérik az önkénteseket, hogy minden haladási irányt számoljanak meg, és külön jegyezzék fel azt is, ha valaki csak az első vagy csak a hátsó lámpát használta. A 20 perces mérések eredményeit a szervezők táblázatba szerkesztik és az összesítést közzéteszik az interneten. A tervek szerint a mérést minden évben megismétlik majd az óraátállítás hetében, hogy követni lehessen a változásokat.

Részletek: www.criticalmass.hu