Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

cyclists 4002948 1280

Balatoni Bringakör 114 kilométeres szakaszán hajtottak végre fejlesztéseket.

A 204 kilométeres Balatoni Bringakör több mint  a fele újult meg a közelmúltban, amelyekhez kapcsolódóan számos szolgáltatással várják a kerékpárral túrázókat.

Az északi part Balatonkenese és Örvényes közötti, megújult szakaszán 10 szervizoszlopot és 10 e-bike töltőállomásokat helyeztek el, továbbá 32 szervizcsomagot osztottak szét a kerékpárosbarát szolgáltatók között, akik kötelesek azokat ingyen a kerékpárosok rendelkezésére bocsátani. Ezen kívül elkészült egy Kerékpárosbarát mobiltelefonos applikáció is, amely gyors és hasznos információkat nyújt a bringásoknak.

Az újabb fejlesztéseknek köszönhetően a Balatoni Bringakörről leágazva is számos izgalmas túrát lehet tenni, ezért a szabadságukat aktívan töltő családoknak nemcsak nyáron, hanem márciustól novemberig érdemes ellátogatniuk a Balatonhoz. Erre jó példa a nyáron elkészült a Veszprém-Felsőörs-Alsóörs kerékpárút, így most már a Felsőörs-Alsóörs-Balatonalmádi-Szentkirályszabadja-Veszprém-Felsőörs útvonalon egy élményekben gazdag, 30 kilométeres körtúrát lehet tenni.