Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Ki volt Lukanénye hőse?
  Családi kerékpártúra a Felvidéken.
 A hónap megyéje: Veszprém vármegye
  Veszprém megyei kerékpártúra ajánló.
A hónap megyéje: Nógrád vármegye
  Nógrád megyei kerékpártúra ajánló.
Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
prev
next

 konalogo

Sajtóközleményben azt mondták, hogy a Konát visszavezetik a gyökerekhez.

A Kona Bicycles alapítói visszavásárolták a márkát, amelyet 2021 decemberében adtak el a magántőke által támogatott nak.

"Hittük, hogy az új tulajdonosok továbbviszik a víziónkat, és nagyszerű kerékpárokat építenek, nagyszerű embereket foglalkoztatnak, és megmarad a minőség, a szórakozás és a Konás vagányság, amely oly sokáig meghatározta a márkát" - írták a társalapítók, Jake Heilbron és Dan Gerhard sajtóközlrményükben. "Sajnos ez a terv egészen másképp alakult, ezért most visszavásároljuk a Konát".

A hétfő reggel kiadott sajtóközleményben az új tulajdonosok azt mondták, hogy sok ismerős arcot visszahoznak a márkához, és visszavezetik a gyökerekhez. Az alapító régi/új tulajdonosok a a kerékpárboltok szaktanácsaival történő értékesítésben hisznek, ezért megszüntetik a közvetlen fogyasztói értékesítést.

A márka központja továbbra is a washingtoni Ferndale-ben és a Brit Kolumbiában található North Vancouverben található régi irodák körül marad.

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!