Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Felvidéken kétkeréken
   Többször bejárós útvonalat találtam.
 A hónap megyéje: Bács-Kiskun vármegye
  Bács-Kiskun megyei kerékpártúra ajánló.
Ki volt Lukanénye hőse?
  Családi kerékpártúra a Felvidéken.
prev
next

 a lazer uj varosi sisakja 70 ban ujrahasznositott anyagokbol keszul

Ráadásul anyaga ismét újra hasznosítható.

A Lazer új sisakja a Verde KineticCore súlyának legalább 70%-a újrahasznosított anyagokból készül. A gyártó szerint ez az új sisak készen áll a körkörös jövőre, mivel a szabadalmaztatott EcoLoc-nak köszönhetően nem használnak az előállításához ragasztót. A ragasztásmentes konstrukció lehetővé teszi, hogy a felhasználó a sisak életciklusa végén könnyen szétszerelhesse azt, így megkönnyítve az anyagok szétválogatását a következő újrahasznosításhoz.

a lazer uj varosi sisakja 70 ban ujrahasznositott anyagokbol keszul

A modell a városi ingázóknak készült, a szellőzőnyílásokkal úgy tervezték, hogy fokozzák a szellőzést anélkül, hogy az eső bejutna. A KinetiCore technológiája a sisakba épített "Controlled Crumple Zones"-nak köszönhetően beépített forgási ütésvédelemmel rendelkezik. Így nem csak zöldebb az előállítása, hanem hozza a megszokott védelmet is.

"Tisztában vagyunk azzal, hogy egy sisak gyártása mindig is hatással lesz a környezetre, de igyekszünk csökkenteni ezt a hatást. Ez az új sisak az első lépés ebbe az irányba."

- mondta Peter Duynslaeger, a Lazer kereskedelmi igazgatója.

A Lazer Verde KineticCore először Sea Otter Classic kiállításon lesz látható ezen a héten Montereyben, Kalifornia államban (USA).