Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

BencsikGergőMielőtt elindulna az új cikk sorozat...

Mielőtt nagyon belecsapnánk engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Bencsik Gergő vagyok a Bringa Naptár ötletgazdája/fenntartója/mindenese. Informatikával, egészen pontosan javarészt weboldalkészítéssel foglalkozom és emellett imádok kerékpározni.

Noha a holkerékpározzak.hu ügyvezetője, Kiss Csaba többször is unszolt már, hogy a Bringa Naptár vezetése mellet írjak néha cikkeket is, mindez idáig nem igen tudtam rá venni magam, mert én jó részt az országúti versenysport oldaláról ismerem a kerékpározást (jelenleg is a Gyömrő Kerékpáros Szakosztály versenyzője vagyok), a HK főprofilja viszont a kerékpáros túrák. (A HK az átlag bringásokhoz szól, nem versenyorientált -olaf.)

A napokban villant be az ötlet, hogy a téli „pangás” idején is kéne valami elfoglaltság a Bringa Naptár helyett, mert ugyan Cyclo-cross versenyeket rendeznek ebben az évszakban, így van egy kis tennivaló ekkor is, de sokkal kevesebb a munka a Naptárral ebben az időszakban mint az év többi szakaszában.

 IT

Ha pedig nálam az informatika és kerékpározás témakörök találkoznak akkor miért ne írnék ebben a közös témában cikkeket időről-időre? Szeretnék Nektek (terveim szerint hétről-hétre, de ez majd még kialakul), bemutatni kerékpározással kapcsolatos alkalmazásokat, online szolgáltatásokat, kütyüket és kitudja még mi mindent ami ezt a témakört érinti.

Terveim szerint jövőhéten érkezik az első cikk, addig is várom a visszajelzéseket, van-e igény a részetekről ilyesmire.