Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Zefal Z Sealant defektgátló folyadék.
  Ha nem akarsz sokat foglalkozni a defekttel, kell valami védelem. Nálam ez az idén bizonyított!
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
Schwalbe Hurricane tartós teszt
Már több mint 3 000 km a gumiban.
Bikepacking táskák
  Szerkesztőségünkben landolt egy hatalmas csomag, amelyet kibontva bikepacking táskák tömkelege bukkant elő. Most ezeket mutatjuk be nektek.
prev
next

BencsikGergőMielőtt elindulna az új cikk sorozat...

Mielőtt nagyon belecsapnánk engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Bencsik Gergő vagyok a Bringa Naptár ötletgazdája/fenntartója/mindenese. Informatikával, egészen pontosan javarészt weboldalkészítéssel foglalkozom és emellett imádok kerékpározni.

Noha a holkerékpározzak.hu ügyvezetője, Kiss Csaba többször is unszolt már, hogy a Bringa Naptár vezetése mellet írjak néha cikkeket is, mindez idáig nem igen tudtam rá venni magam, mert én jó részt az országúti versenysport oldaláról ismerem a kerékpározást (jelenleg is a Gyömrő Kerékpáros Szakosztály versenyzője vagyok), a HK főprofilja viszont a kerékpáros túrák. (A HK az átlag bringásokhoz szól, nem versenyorientált -olaf.)

A napokban villant be az ötlet, hogy a téli „pangás” idején is kéne valami elfoglaltság a Bringa Naptár helyett, mert ugyan Cyclo-cross versenyeket rendeznek ebben az évszakban, így van egy kis tennivaló ekkor is, de sokkal kevesebb a munka a Naptárral ebben az időszakban mint az év többi szakaszában.

 IT

Ha pedig nálam az informatika és kerékpározás témakörök találkoznak akkor miért ne írnék ebben a közös témában cikkeket időről-időre? Szeretnék Nektek (terveim szerint hétről-hétre, de ez majd még kialakul), bemutatni kerékpározással kapcsolatos alkalmazásokat, online szolgáltatásokat, kütyüket és kitudja még mi mindent ami ezt a témakört érinti.

Terveim szerint jövőhéten érkezik az első cikk, addig is várom a visszajelzéseket, van-e igény a részetekről ilyesmire.