Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

bpeste01Legyél akár budapesti őslakos, akár külföldről idetévedt turista, sokat látott, tapasztalt túravezetők olyan szemszögből mutatják meg Budapest éjszakai fényeit, ahonnan még nem láttad. Útikönyveken kívül eső környékek és sztorik Pest minden tájáról.

{reklam}

Hol volt gigantikus szemétdomb a millenniumig? Mit kapunk az oroszoktól, hogy gondját viseljük a Szabadság téri szovjet emlékműnek? Melyik egyetemnek van saját temploma? Hol lenne az ország legmagasabb épülete, a Magyar Történelem Tornya? Válaszokat mind megkapod, ha jelentkezel a túrára.

bpeste02Az ötletkazdák célja megosztani mindenkivel az éjszakai bringázás élményét Budapest legjobb részein. Hozzátenni Budapest kulturális értékeihez, az éjszakai kocsmatúrákon túlmutató, minőségi szórakozást nyújtani külföldieknek és magyaroknak egyaránt.

A városnéző túra előzetes jelentkezés után a Budapest Bike kerékpár kölcsönző (VII. ker Wesselényi u. 11.) elől indul 21 órakor. A program időtartama 3-3,5 óra, végpontja ugyanúgy a biciklikölcsönző telephelye.