Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

bpeste01Legyél akár budapesti őslakos, akár külföldről idetévedt turista, sokat látott, tapasztalt túravezetők olyan szemszögből mutatják meg Budapest éjszakai fényeit, ahonnan még nem láttad. Útikönyveken kívül eső környékek és sztorik Pest minden tájáról.

{reklam}

Hol volt gigantikus szemétdomb a millenniumig? Mit kapunk az oroszoktól, hogy gondját viseljük a Szabadság téri szovjet emlékműnek? Melyik egyetemnek van saját temploma? Hol lenne az ország legmagasabb épülete, a Magyar Történelem Tornya? Válaszokat mind megkapod, ha jelentkezel a túrára.

bpeste02Az ötletkazdák célja megosztani mindenkivel az éjszakai bringázás élményét Budapest legjobb részein. Hozzátenni Budapest kulturális értékeihez, az éjszakai kocsmatúrákon túlmutató, minőségi szórakozást nyújtani külföldieknek és magyaroknak egyaránt.

A városnéző túra előzetes jelentkezés után a Budapest Bike kerékpár kölcsönző (VII. ker Wesselényi u. 11.) elől indul 21 órakor. A program időtartama 3-3,5 óra, végpontja ugyanúgy a biciklikölcsönző telephelye.