Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 A hónap megyéje: Fejér vármegye
  Fejér megyei kerékpártúra ajánló.
Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
Etyek – Nadap kerékpáros körtúra
  Azaz: Hogyan lehet egy 77 km-es túrát 160 km-es úttal teljesíteni?
prev
next

 eurobike

Sikeres volt az idei kiállítás; már meg van a 2024-es dátum.

Vasárnap ért véget az Eurobike, amely Európa egyik legnagyobb kerékpáros szakkiállítása. A rendezők első nyilatkozatai alapján 34 750 szakmai partner és 31 780 kerékpározás után érdeklődő magánszemély volt kíváncsi a négy napos rendezvényre. Ez az előző évhez képest növekedést jelent. A kiállító cégek száma 1900 volt, ami az előző évhez képest 26 %-os emelkedést jelent.

Stefan Reisinger, a rendezvényt szervező fairnamic GmbH ügyvezető igazgatója sikeresnek nevezte az idei Eurobike-ot: „a tavalyi helyszínváltás után az idén tovább nőtt mind a kiállítók, mind a látogatók száma. Mind mennyiségi, mind minőségi szempontból előrébb tudtunk lépni. Úgy tűnik itt Frankfurtban minden megvan a további fejlődéshez. A jövőben még nagyobb hangsúlyt fektetünk a kerékpárokra, az e-bike-okra és az elektromobilitásra."

A szakmai látogatók száma 3%-kal nőtt a 2022-es kiállításhoz képest, a nagy közönség száma pedig 16%-kal emelkedett. Az idén 122 országból érkeztek látogatók, ami szintén emelkedést mutat a tavalyi a 105-höz képest.

A jövő évi Eurobke-ot ismét Frankfurtban, a Messe Frankfurtban rendezik meg. Már az időpont is meg van: 2024.07.03- 07.07. A nagyközönség számára ismét csak hétvégén lesz látogatható.