Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

bubiA Fővárosi Közgyűlés szerdán dönt a projekt megvalósításáról.

{reklam}

A BuBi projekt, melynek lényege, hogy egy alternatív és környezetbarát közlekedési megoldást biztosítson a budapestieknek, egyszer már elhalt, ám később a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) újra felkarolta, és a megvalósítás hamarosan új lendületet kaphat. A közösségi bringaprojekt keretében 74 helyszínen, összesen 1000 kerékpár állna a lakosság rendelkezésére, amiket bankkártya, hitelkártya vagy mobiltelefon segítségével bárki igénybe vehet.

A projekt jövőjéről, illetve a megvalósításhoz szükséges Támogatási Szerződés megkötéséről szerdán dönt a Fővárosi Közgyűlés. A pontos technológiai megvalósítás részleteit a BKK a tervek szerint a következő hónapokban dolgozza ki, a projekttel párhuzamosan pedig olyan beruházásokat indít, amelyek segítik beilleszteni a BuBi-t a közlekedési rendszerbe.

Az alternatív bringázással végre olyan emberek számára is elérhető lehet a kerékpáros közlekedés, akik már régóta szerettek volna áttérni erre a közlekedési módra, de nem tudták saját biciklijüket használni.

Kapcsolódó cikkek:

Mégsem lesznek kerékpár dokkolók Budapesten?

Bubi lesz a belvárosi közbringahálózat neve

Bérbi, Bico, Bubi, Cimbike vagy Kerékbár?

Jó nevet keresnek KKKR-nek