Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

rajt.4Május 24-én, 8. alkalommal rendezik meg Móron a MÓRI KARIKA jótékonysági kerékpáros túrát.

Idén Scherer Péter színész, aki a Jancsó filmeken kívül olyan népszerű filmek szereplője is volt, mint pl. a Kontroll, Magyar vándor, Argo, Made in Hungária, A vizsga stb.... agysérültek megsegítéséért bringázik Móron!

Május 24-én, 8. alkalommal rendezik meg Móron a MÓRI KARIKA jótékonysági kerékpáros túrát, amelynek egyik célja a Cortex - Agysérültekért Alapítvány (Alapítvány az Agysérültek Rehabilitációjáért) segítése. Az alapítvány nem veleszületett agyi károsodásban szenvedő agysérültek (daganatos vagy pl. balesetben, agyvérzésben megsérült betegek) utógondozását, pszichoszociális rehabilitációját vállalja.

A másik cél a móri Városi Közművelődési Közalapítványon keresztül a Szent Flórián szobor restaurálásának támogatása.

Scherer Péter nagy örömmel csatlakozik a jótékonykodó bringásokhoz, mert azon kívül, hogy imád kerékpározni, és gyakran a hétköznapokon is kétkerekű járgánnyal közlekedik, a városhoz rokoni szálak fűzik. A legfontosabb számára mégis a két karitatív cél. Az egyik, hogy részvételével hozzájárul az agysérülésen átesett beteg emberek rehabilitációjához, a másik, a móri Szent Flórián szobor restaurálásának támogatása.

 Apa és fia a bringán

A résztvevők négy táv között választhatnak: hosszú táv:110 km, középtáv:50 km, rövidtáv:25 km, és gyermekeknek a városon belüli 10 km-es táv.
.

Miután a MÓRI KARIKA nem éles verseny, hanem egy jótékonysági teljesítménytúra, lényeg, az örömteli karikázás!

A legjobbak, ahogy az elmúlt 7 évben, 2014-ben is Mór város polgármesterétől, Fenyves Pétertől vehetik át a Vándorkupákat.

A szervezők bíznak abban, hogy ismét sok embernek lesz kedve kerékpárra pattanni és élvezni a Vértes és a Bakony közötti tekerést, hogy a nevezési díjakból minél több pénz gyűljön össze az agysérültek, valamint a móri Szent Flórián szobor rekonstrukciójának támogatására.

A rajt május 24-én Mórón a Láncos-kastély előtti téren 10 órakor lesz.

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást a ITT találnak.