Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 attila most buntetni kell

Dokumentum film Valter Atiról.

A múlt héten csütörtökön egy VIP filmvetítésen vettünk részt a Telex jóvoltából. A film Valter Attiláról szólt. Címe: Attila, most büntetni kell.

Íme a film szinopszisa:

Valter Attila egy szempillantás alatt robbant be a világ kerékpáros élvonalába 2021-ben, amikor átvette a Giro d'Italia összetettjének vezetését és három napig viselte a rózsaszín trikót. A Telex dokumentumfilmjében őszintén mesél arról, hogyan élte meg a nyakába szakadt hírességet és fogadta el, hogy a rengeteg munka ellenére azóta sem tudott hasonló eredményt elérni. A világ egyik legjobb csapatában versenyző bringással, 2023-ban Andorrai otthonában és Toszkánában, a fehér murváról híres versenyen, a Strade Bianche-n is forgatott a Telex stábja, de emellett bemutatjuk a pályafutásának más fontos állomásait is.

attila most buntetni kell

A vetítés után a rendezők beszélgettek Atival, majd a végén a közönség is feltehetett néhány kérdést.

Megtudhattuk, hogy

  • mennyire fél az esésektől
  • a "rózsaszín trikós álom" mekkora nyomással járt
  • szeretne a három grand touron egy-egy szakaszgyőzelmet bezsebelni
  • az elégedettséget nem számokban, hanem érzésekben méri
  • hogyan zajlik az étkezése versenyek között és versenyek alatt
  • ha nem lenne a világon kerékpár, akkor mivel foglalkozna. Ja, nem ezt nem tudtuk meg. Erre a nézői kérdésre nem tudott válaszolni...

Jó volt látni, hogy Ati egy szerény közvetlen srác maradt, nem szállt a fejébe a siker. Már elérhető a film a Youtube-on így ti is megnézhetitek. Jó szórakozást hozzá!

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!