Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

a valtozasok kora

Az országúti kerékpársport napjainkban

Az országúti kerékpár sportot követők számára ez a könyv nem fog sok újat mondani, azonban akik most csöppennek bele ebbe a sportba, azoknak jó kiindulási alap lehet, ahogy ezt a mű fülszövege tanúsítja:

Változó világban élünk. Nincs ez másként az országúti kerékpársport esetében sem. Míg nyaranta a Tour de France-on szurkolunk kedvenceinknek, esetleg körmünk rágva izgulunk a fordulatos egynapos klasszikusokon, szinte észrevétlenül is tanúi leszünk azoknak a folyamatoknak, melyek formálják a sportágat. A könyv e változás legfontosabb mozzanatairól kíván összefoglalót adni.

a valtozasok kora

A könyv, nem árul zsákbamacskát. Címében benne van, hogy miről fog szólni. Mivel nagyon a jelenre koncentrál,így gyorsan aktualitását fogja veszíteni. Olyan mint a napi sajtó, ezt most kell elolvasni. Ha érdekel, akkor ne habozz, vedd meg most, mert később, már nem biztos hogy aktuális lesz.

Magyarországi viszonyokról nem nagyon találunk benne utalást, amin nem is kell meglepődni, hiszen napjainkban hazánk nem képviseli magát az országúti kerékpár elit versenyeiben.

Ha tetszik a könyv ITT megvásárolhatod!