Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Tolvajkergetok3Megjelent a nagy viszhangot kiváltó websorozat 3 része, amelyben a srácok első ízben találkoznak szemtől szembe egy tolvajjal.

A weboldalukon olvasható ez kommentár:

"Amikor ezt az epizódot forgattuk, a csapat nagy része már kezdte elveszteni a kedvét. Hetek óta hiába várakoztunk a legváltozatosabb helyeken, és mindenkinek lett volna más dolga. Murphy dolgozott aznap: senki sem volt készenlétben, amikor a jeladó jelzett, első valódi lopásunkat adva hírül.

Az akciót mindössze ketten hajtották végre: Tomcat és Alkaa. Hajnali három óra után a csapat mind egy szálig az igazak álmát aludta, kikapcsolt telefonok mellett. Csak ők ketten voltak még ébren, szerencsére mindketten otthon, a számítógép előtt, Skype-kapcsolatban. Már Tomcat is ment volna aludni, de még megkérte Alkaát, utoljára kérdezze le a jeladó pozícióját. Úgysem megy sehová, gondolta. Erre döbbenten látták, hogy a Nyugatiból jelentkezik, és lassan elindul kifelé a vágányok mentén...

Őrült éjszakai biciklizés következett volna Budáról a Nyugatihoz, ám óriási mázli következtében rögtön szembejött egy rendőrautó, két segítőkész I. kerületi zsaruval. Bár azonnal felvették Tomcatet, és szirénázva rohantak a helyszínre, a vonat már elindult. A többi eseményt a filmben láthatjátok. Elég az hozzá, hogy Tomcatnek csak másnap délután volt alkalma végre megejteni azt az alvást, amire hajnali háromkor készült. Az eredmény viszont megérte.

Ezen akció során egyébként életet is mentettünk. Monorról hazafelé tartva Alkaa és Tomcat egy Monor széli benzinkútnál egy fiatal és nagyon szomorú beagle-németjuhász keverék kiskutyával találkozott. A Pixel névre keresztelt jószág azóta boldog felnőtt kutyává cseperedett, és boldogan játszadozik a budai négylábúakkal az esti séták során."