Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

fokepEzen a héten egy olyan weboldalt szeretnék nektek bemutatni, ahol több mint 100 kerékpár karbantartással és szereléssel kapcsolatos videó található kategóriákba gyűjtve, HD minőségben.

Bizonyára mindenkinek akadt már olyan problémája a kerékpárjával, amit nem tudott maga megoldani és emiatt el kellett látogatnia egy szervizbe vagy egy bringa szerelésben tapasztaltabb ismerőséhez. Nos, azt nem ígérem, hogy a cikk elolvasása után erre nem lesz szükség, de akinek elég az, hogy látja, hogy egy adott problémát hogy lehet megoldani, az valószínűleg kevesebbszer fog mások segítségére szorulni.

A nyereg beállítástól, a felniszalag cserén át, a lánc kenésig mindenről találunk videókat a MadeGood kerékpár szereléssel és karbantartással foglalkozó lapján a http://www.madegood.org/bikes/repairs/ oldalon.

A kezdőlap

Igen a felület angol, de talán ez a mai világban egyre kevesebb embernek okoz gondot, végső esetben pedig a Google Fordító is jó szolgálatot tehet. A főképernyőn található szürke kis csempék a kategóriák, ha egy ilyen fülé visszük a kurzort, akkor a felette lévő szürke kerékpáron zöld színre vált az adott kategóriába tartozó alkatrészt csoport:

Kategória választás

Kattintással válasszuk ki a kategóriát, ekkor egy listát kapunk a kapcsolódó szerelési videókról:

Videó választás

Válasszunk egyet a listából és kattintsunk linkjére, ekkor megnyílik a videó lapja, és kezdődhet is a „mozi"!

Videó a javításról

Ennyire egyszerű, szerelésre fel!



Ismersz hasonló oldalt? Oszd meg velünk kommentben!