Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

TT drava tour 2 web 00021A Sisakot viselek! Túra a Tour de Hongrie útvonalát követő, a fejvédő viselését népszerűsítő, ötnapos kerékpártúra.


2015. június 7-12. között a bringások egy csoportban haladnak, motoros felvezetés mellett. Az átlagsebesség 25-28 km/h, ami hosszabb szakaszokon akár 30-35 km/h sebességet is feltételez.

A túra rövid időre megáll minden, a Tour de Hongrie útvonalán található településen, ahol a helyi gyerekek, sportot kedvelő fiatalok, felnőttek néhány kilométerre csatlakoznak a túrázók csapatához.

Egy-egy napra szabadon (ingyenesen) lehet csatlakozni a túrázókhoz. Egyedüli feltétel, hogy a jelentkező tartani tudja a csapat 25-28 km/h átlagtempóját. A biztos kerékpár kezelési ismeretek, és természetesen a fejvédő viselése kötelező.

 Magyarorszag2015 viselj1

Lehetőség van mind az öt napra is jelentkezni. A szállások miatt ez a létszám korlátozott, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk el, maximum 30 főig.

Az ötnapos túrán a részvételi díj: 30.000 Ft, mely tartalmazza a szállás, étkezés (reggeli, vacsora) költségét, valamint a csomagszállítást és az autós útvonalakon a kerékpár szállítását is.

További info ITT!