Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

CsakPasikPlakat 1CSAK PASIK Vintage Kerékpáros Felvonulás.

A Tweed Run, vagy ahogyan bizonyos országokban hívják, Tweed Ride egy Angliából indult hagyomány, mely során a résztvevők klasszikus tweed stílusban tekernek egy kört városukban.

A rendezvényt itthon is évek óta megtartják Tweed Run Budapest néven, a szervezők azonban más programokat is összeállítottak a biciklizés és a vintage szerelmeseinek.

Szeptember 13-án tartják tematikus rendezvényüket, a Csak Pasikat, mely ezúttal a férfiak versenye lesz: tweed, provence, rockabilly - rock 'n' roll, bajusz, veterán és retró kerékpár kategóriában mérettethetik magukat az indulók, és természetesen a hölgyeknek sem kell lemondaniuk a programról - a női konvojban a tekerés ingyenes!

 CsakPasikPlakat 2

A csapat a városligeti Pántlika bisztrónál találkozik szeptember 13-án, szombaton 12:30-kor (esőnap: szeptember 14., vasárnap). Ekkor megkezdődik a regisztráció, az eligazítás, a lelkesebbek pedig betanulhatnak egy koreográfiát, melyet két helyszínen is eltáncolnak majd a már-már hagyományossá vált Flash Mobon.

A felvonuláshoz mindenki szabadon csatlakozhat, a "dress code" azonban mindenki számára kötelező, melyhez a Tweed Run csapata folyamatos segítséget nyújt Facebook oldalukon.

Állítsuk meg az időt egy különleges pillanatra!

Az esemény linkjeit itt találod meg!