Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

kerekparut

2,7 kilométernyi kerékpárút épült a település közigazgatásában.

Vitányi István a térség országgyűlési képviselője bejelentette, hogy hamarosan kerékpárral utazhatunk Debrecenből Nagyváradra, hiszen rövidesen elkészül a Tépe és Berettyóújfalu között még hiányzó kerékpárút. Derecske és Konyár között korszerűsítik a közutat, valamint Bakonszeg belterületi útját is.

Pajna Zoltán, a Hajdú-Bihar megyei közgyűlés elnöke kifejtette, a kerékpárút-fejlesztés fontos eleme a közúti közlekedésnek. Az év végéig a megyében 18 kilométer kerékpárutat adnak át.

Tóth Ferenc polgármester elmondta, hogy a most elkészült 2,7 kilométernyi kerékpárút egyik szakasza a város határától a Kőrösig, Zsadány irányába, 1,6 kilométer hosszan, míg a másik szakasz Magyarhomorog felől, a város határától a város központjáig 1,1 kilométer hosszan vezet, 3 méter szélességben. Évtizedes álom valósult meg, hiszen a tervek rég elkészültek, a megvalósítás viszont váratott magára.

A most átadott szakaszok a biztonságos közlekedés mellett azt a célt is szolgálják, hogy sportosabb mindennapokat éljenek a lakosok.

Komádi város Hajdú-Bihar megyében, a Berettyóújfalui járásban.

komadi telepules