Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

13A cél kiválasztása

Első többnapos kerékpáros túráimat, túráinkat az ország határain belül tettem, tettük meg.

Célunk teljes egészében az aktív pihenés, a teljes kikapcsolódás, a teljes függetlenség, és a legteljesebb szabadság kiélvezése volt. Persze szerepet játszott az is, hogy próbára tegyük magunkat. ÖNMEGVALÓSÍTÁS!

Az első utam útvonalát úgy választottam ki, hogy csak a mellékutakat nézve, minél közelebb az országhatárhoz addig megyek amíg jól érzem magamat, de 3-4 nap alatt hazaérjek. A vonatozás eszembe se jutott. Egyedül elég macerás!

 16

Az út tervezett végpontja sokszor megváltozott kerékpáros túrám, túráink során. Alapvetően lusta és kényelmes kerékpárosok vagyunk, így sokszor nem szálltunk szembe a széllel, inkább vitettük magunkat. Ezt merem ajánlani! Szinte fáradtság nélkül lehet 30-60 kilométert megtenni pár óra alatt. 1 hetes út esetén 2 napnál tovább ne tegyük ezt, ha lábon akarunk hazamenni! (Rosszra fordulhat az idő. Maradhat a szél. Ugyan azon az útvonalon visszatekerni nagyon unalmas lehet.)

Mi legyen a CÉL? Rokon, barát, testvérváros, szép természeti látnivaló, az ország legmagasabb hegycsúcsa, az ország legmélyebb pontja, nudista strand, vízpart, erdő mélyén csendes kulcsosház, munkahelyed központja, barátod nyaralója, stb.!

A CÉLT TE választod ki! Eleinte tanácstalan lehetsz, majd jön a bőség zavara! Nem tudod melyiket válaszd? Melyikkel járnál a legjobban? Mindegy hogy döntesz, jól fogsz dönteni! Még most sem tudsz dönteni? Az öt legszimpatikusabb nevét írd fel egy papírdarabra, hajtsd össze, dobd őket egy tálba és húzzál ki hármat. Ebből válaszd ki a számodra legtetszetősebbet! Még most se tudsz dönteni. Húzz a megmaradt háromból, de már csak egyet! EZ LESZ A TUTI! Ezt viszont tűzön-vízen keresztül teljesítsd!

De ne feledd! Ritka eset, hogy az utad során minden a legjobban alakul. Mindig lehetnek problémák! Ez csak akkor és ott kellemetlen. Mikor hazaértél talán arra fogsz a legjobban emlékezni. Pár év múlva úgy tekintesz rá vissza, mint egy hőstettre!

kerekparosvilagzold