Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

A hónap megyéje: Nógrád vármegye
  Nógrád megyei kerékpártúra ajánló.
Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
prev
next

a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 02

"Már régóta fontolgatjuk az európai terjeszkedést"

A DDK egy hazánkban is kapható, kedvező ár/érték arányú nyergeket gyártó távol-keleti gyártó, amely a 70-es években kezdte meg működését. A napokban jelentette be, hogy európai gyárat nyit. Mégpedig Romániában.

"Már régóta fontolgattuk az európai terjeszkedést" - magyarázta Joy Sung, a DDK globális marketingigazgatója. "Az európai gyár az első része annak a stratégiának, amely végül egy teljes értékű európai gyártóbázis megnyitásához vezet majd." A gyár megnyitása az első lépés a tajvani vállalat számára az európai termelés beindításához. Joy Sung hangsúlyozta, hogy "egy európai gyártóüzem megnyitása soha nem fogja helyettesíteni a meglévő ázsiai gyárainkat, de növelni fogja az általános kapacitásunkat és az európai ügyfeleink gyors kiszolgálását".

Az első lépésként a DDK helyi raktárat nyit az értékesítés és a szervizelés támogatására. Ez kezeli majd az ázsiai üzemeikben gyártott kész nyergek és markolatok logisztikáját Európában. A gyártó a piaci helyzettől függően dönti el, a következő lépéseit, a végső cél a sorozatgyártás beindítása. Joy Sung hangsúlyozza, hogy mielőtt a DDK megteszi a következő lépéseket, a vállalat gondosan mérlegeli a piaci feltételeket.

A DDK jelenleg Tajvanon, Vietnamban és Kínában gyárt nyergeket és markolatokat. A közelmúltban 7 millió eurót fektettek be a vietnami üzemben a vákuumillesztési technológiába, valamint 3 millió eurót a kínai gyár kapacitásának növelésébe. A markolat-üzletág újraindítása érdekében a DDK úgy döntött, hogy együttműködik az Oxo-Pro-val, amit az év elején a Taipei Cycle Show-n jelentettek be.

Kapcsolódó cikkek:

A DDK Csoport milliókat fektet be a vákuumillesztési technológiába