Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

A hónap megyéje: Nógrád vármegye
  Nógrád megyei kerékpártúra ajánló.
Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
prev
next

csillag

Ajándékok kerékpárosoknak.

 Közeledik a Karácsony az emberek megőrülnek, amit a nagy cégek különböző marketinggel jól meg is támogatnak. Vegyél még valamit! Ha nincs pénzed vegyél hitelre még valamit. Az átlag családok ennyit és ennyit költenek ajándékokra. „Ócsó" a TV vegyél! Még a csapból is ez folyik. Szerintem undorító.

Én akkor utáltam meg az egészet, mikor egy hiperben voltam osztályvezető. Mai napig előttem van a nagy verseny, ami minden december 24-én lejátszódott nyitáskor. A rácsok még leengedve, de már hatalmas tömeg szeretne bejutni. Ott állnak, mint egy maraton rajtjánál. Amikor a rácsot fölhúzzák, -szólhatna a Prodigy Fire című nótája- megindul a tömeg. A sok droid fut, rohan a nyavadt bevásárló kosárral a halpulthoz. Sosem értettem 23-án nem jó megvenni azt a halat? Inkább lenne otthon a családjával.

Ennyi kitérő után térjünk vissza a bringás ajándékokhoz, jobban mondva a bringa alkatrészekből készített dolgokhoz.

 mecsestarto

 Mécsestartó, az adventi koszorúba, vagy az asztalra ha modern lakásod van pofásan nézhet ki.

 csillag

 Láncból készült csillag karácsonyfára dísz. Megcsinálni is egyszerű, ráadásul még jól is néz ki. Szerintem, ha egyet rácsempészel a fátokra nem fognak miatta kivágni otthonról.

 bicikli

 Ha ügyes vagy és van lehetőséged, (vagy ismerősöd, aki tud) forrasztani, akkor bringás beállítottságú barátodnak, barátnődnek nagy meglepetést okozhatsz egy ilyen szobadísszel. Ez akár születésnapra is jó lehet.

Ha elmégy egy kreatív boltba és veszel egy óra szerkezetet, szintén hatalmas lehetőségek állnak előtted. Az alábbi használt tárcsafékből készült óra a műhelyem falán található. Eddig még mindig csak elismerő szavakat kaptam miatta. Szóval ez is jó ajándék lehet.

Használt tárcsa csak a kezdet gondolj csak a lánckerékre, egy szétkapott kopott racsnira. Sőt zsírtalanítás után festheted is ezeket! Remélem sikerült beindítani a fantáziádat óra ügyben.

 ora

Bringás óra

 sornyito

 Pupu barátomtól az alábbi sörnyitót kaptam. Láncpól és lánckerékből áll.

Kerékpár tárolására szolgáló tárgyak is készülhetnek elnyűtt alkatrészekből. Nem kell hozzá más csak egy nyereg, egy régi kormányszár és egy kormány. A variációk mennyisége szinte végtelen. Ha nem akarsz rajta bringát tárolni, jól mutat, mint egy trófea a falon. Természetesen, ha igényesen elkészíted.

 Trofea

Trofea02

Persze egy bringa tárolónak nem feltétlen szükséges kerékpár alkatrészekből lenni. Itt van például egy jópofa tartó és a nagy üres fal dísze maga a bringa. (Mondjuk ide retkesen, vizesen ne rakj fel kerékpárt, mert nem te leszel a legnépszerűbb családtag utána.)

 falontarto

Nagyon belemelegedtünk itt a különböző szintű és otthon megvalósítható bringás ajándékokba. Végezetül bemutatom a kedvencemet. Megvalósítható, de biztos, hogy egyáltalán nem olcsó.

 hintaszek

Ha sikerült ötletet adom, akkor örülök. Egyre viszont ezekkel vigyázz. Szokatlan látványokkal igen csak vonzzák majd a szemet, mondhatni uralkodnak a térben. Ügyelj az igényes készítésre, és hogy stílusában beilleszthető legyen a lakásba.

Fotók: olaf; tisztajovo.hu facebook

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!