Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

1024px ciconia ciconia 01

Jönnek a gólyák.

A tavasz számomra a gólyákkal érkezik meg. Még akkor is, ha éppen zord az idő, fúj a szél és benne hópelyhek szállingóznak. Az első gólya megjelenése a tavasz hírnökeként jelzi, hogy már nem tart soká a tél. A tavasz elindult már.

Régen az első gólyák megjelenése teljesen váratlanul történt egyszer csak itt voltak és kész. Ma már egész más a helyzet, hiszen a technika főhőseinket is elérte. (Akár akarták, akár nem. Bár én az utóbbira szavaznék.)

Állataink néhány példánya GPS-es jeladót visel, amelynek jeleit nyilvánossá tették, így helyzetüket, mozgásukat akár a fotelből is nyomon lehet követni ITT. Az oldalacska nem túl felhasználóbarát de ezt érdekessége feledteti velünk.

golya vonulas

A jelek szerint Báró, az Izrael és Palesztina környékén telelő madarunk elindult hazafelé. Jelenleg épp a Boszporusz környékén jár. Őt követi a Tanzániában telelő Berek, ami Szíriában jár.

Szóval, a tavasz elindult már!