Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

eBikeHollandia továbbra is vezető és úttörő a környezetvédelem és az alternatív hajtású mobilitás terén, így nem meglepő, hogy náluk készül el a világ első országútja, melyen tilos lesz benzin vagy gázolaj foltokat hagyni.

Amszterdamot és Almerét fogja összekötni az az országút, melyet kizárólag elektromos motorral és kerékpárral, vagy elektromos rásegítéses biciklivel lehet majd használni. A szakasz összesen 25 kilométer hosszú lesz, és csak kettő vagy három kerékkel lehet majd felhajtani rá.

Az út nemcsak a biztonságos közlekedést hivatott szolgálni, hanem az elektromos mobilitást is népszerűsíteni kívánja, és egyben Almere városát akarják megismertetni a turistákkal – derül ki a Holland Turisztikai Hivatal (ANWB) álláspontjából. A projekt kezdeményezője is az ANWB volt, de egy nagyobb összefogás keretében fog megvalósulni.

A két város és az ANWB alakította meg a ForenZO-t, mely a tervek sikeres létrehívásáért felel. Hogy minél népszerűbb legyen a projekt, és az emberek is felkapják rá a fejüket, a felek biztosítást fognak kínálni az országút használóinak – azok a partnerek, akik részt vesznek az országút megépítésében, szintén árkedvezményeket biztosítnak majd.

A felek hamarosan további részletekkel fognak szolgálni, amint pontos információkkal rendelkeznek az út várható megnyitásáról.

Forrás: Tiszta Jövő

A Cikk eredetiben ITT olvasható!

Fotó: popularmechanics.com