Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

masfelmeter2

Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Szabó Győző ismét kiáll a másfél méter mellett.

Mint korábban említettük a másfél méter kampányhoz három népszerű közéleti személyiség, Ganxsta Zolee zenész, Harsányi Levente műsorvezető és Szabó Győző színész csatlakoztak. Ők hárman három vidám kisfilmben emelik ki a 1,5 méteres előzési oldaltávolság fontosságát.

Ebben a vidám egy pesces videóban Harsányi Levente békésen autózgat, amikor is Győző, a rendőr (a Mi kis falunkból) keveredik elé. Lesz egy kis galiba, de nem hajthat el, hiszen Ganxsta Zolee, a helyi aktív melós szemtanúként mindent látott. Te adsz másfél métert a bringásoknak?

A program célja, hogy felhívják az gépjárműautóvezetők figyelmét a megfelelő előzési oldaltávolság biztosítására, amikor kerékpározók mellett haladnak el. Másfél méter lakott területen kívül, egy méter településen belül az ajánlott távolság, amit meg kell tartani ahhoz, hogy a kerékpáros biztonságban érezze magát, ha autós halad el mellette. Olvass tovább!

Zárójelben jegyzem meg. Jobb ha hozzászoksz a gondolathoz. Úgy tűnik a jövőévi KRESZ módosításba bele fog kerülni!