Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
prev
next

Tolvajkergetk01Itt a legújabb rész. Nézzétek meg, én leültem a döbbenettől.

A srácok ebben a részben orgazdát játszanak. Hihetetlen de a tolvajok egyszerűen oda mennek egy idegenhez, hogy kell-e „ocsójé” bicikli.

A másik, amin ledöbben egy átlag polgár, hogy a filmben lévő bizonyíték sem sem elég, hogy lecsukják ezeket a sz@rháziakat. Ilyen kor kicsit elgondolkodok a régi világon...

Keresztapám mesélt,, hogy egyszer ifjú titán korában buliból hazafele barátjával igen erősnek érezték magukat és a hegyre fel az utcán az összes kukát nagy dirrel-durral felrúgták.

Azt viszont nem vették észre, hogy kicsit lemaradva mögöttük ballag a „közeg”, aki szépen megvárta még felértek a kereszt utcáig. Akkor szépen odahívta magához őket, és néhány füles kiosztása közben megkérdezte, hogy ez mire is volt jó, majd az utcában végig összeszedette velük a retket amit csináltak.

Ahogy mondta, mire végeztek a utcabeliek már munkába indultak, ők meg kijózanodtak. :D

De visszatérve tolvaj urakra, egyszerűen felháborító, hogy ilyen könnyen megússzák és folytathatják alantos munkájukat ezek a retkek. A balfácánok viszont mi törvénytisztelő balekok vagyunk, mert a tolvajok, csak röhögnek rajtunk.