Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

MVA MÁV és a GYSEV közös akciójában 400 Ft-os kerékpár jeggyel utazhatsz a Balatonhoz, Tisza-tóhoz és Fertő tóhoz az ország bármely pontjáról.

A MÁV honlapján bukkantam az alábbi információra, amit azonnal közzé teszek, mivel biztosan sokunknak szerez örömet ezzel az akcióval a vasúttársaság.

A kerékpáros túrajegy előnye, hogy 2012. március 1.-2012. december 31-ig az ország bármely területéről igénybe vehető a Balatonhoz, Tisza-tóhoz és Fertő tóhoz egységesen 400 Ft-ért, továbbá az érvényesség napján az érintett vasútvonalakon korlátlan le- és felszállási lehetőséget biztosít a vonatra. Az utasnak a kerékpáros túrajegy birtokában csak a megfelelő menetjeggyel kell rendelkeznie.

Például ha valaki Nyíregyházáról utazik a Fertő tóhoz, akkor a menetjegye mellé a kerékpáros túrajegyet érdemes megvennie, amellyel a Fertő tó érintett állomásaihoz juthat. Ugyanezen a napon az érintett Fertő tavi állomások között a kerékpáros túrajegy birtokában nem kell újabb kerékpárjegyet váltani, csupán az adott útra érvényes menetjeggyel kell rendelkeznie.
Az akcióhoz a GYSEV Zrt. is csatlakozott.

Az érintett fertő tavi, balatoni és tisza-tavi állomások itt tekinthetők meg.

Forrás: MÁV-START