Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 A hónap megyéje: Fejér vármegye
  Fejér megyei kerékpártúra ajánló.
Kerüld meg Afrikát a Börzsönyben
  Ilyen nincs és mégis van!
Etyek – Nadap kerékpáros körtúra
  Azaz: Hogyan lehet egy 77 km-es túrát 160 km-es úttal teljesíteni?
prev
next

 south industries karbon felnik del afrikabol 01

A kézzel készített karbonfelnikre élettartam garancia jár.

Hét évvel ezelőtt Nico van Zyl & Stephan Bekker azzal az ötlettel indította el a South Industries-t, hogy elkészítik a világ legjobb karbon XC felnijét.

A Cape Epicet használták tesztelésre, mindent beleadtak, és létrehoztak egy kézzel épített mountain bike felnicsodát. A South Industries azóta karbon országúti, gravel, XC és enduro felnik és kerekek teljes választékát gyártja, nagyvonalú, élethosszig tartó garanciával és törés utáni cserepolitikával.

Lehet, hogy a South Industries nevet még nem halottad, de már találkozhattál néhány munkájukkal, mivel több éve a német Tune szerződéses karbonfelni-gyártói. Többek között a Tune Crosser Carbon GX endurance országúti kerekek South márkájú felniken futnak.

south industries karbon felnik del afrikabol 02

A kézzel készített karbon felnik nem olcsók, de a South Industries biztos abban, amit csinál az kiváló minőségű. Így minden karbon felnijükre élethosszig tartó garancia jár az első tulajdonos részére. Ezentúl egy nagyvonalú, élethosszig tartó ütközéses csere programjuk is van.

Ha a vásárlástól számított 2 évenbelül ütközésben megsérül a karbon felnijük, a South Industries ingyenesen kicseréli a felnit. Két éven túl ők állják az új South Industries felnid árának felét. Ha bénázol és behajtasz a garázsba az autóddal, miközben a kerékpárod a tetőn van, vagy áthajtasz kocsiddal a kerekeden, akkor is áll az előző opció.

south industries karbon felnik del afrikabol 03

A South Industries az összes karbon felnit Dél-Afrikában gyártja, a felnik ára 550 $ / 550 € körüli van.

Nemzetközi forgalmazók széles skálája épült már ki. Az EU-ban több új forgalmazó is készül árulni.