Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

5 +1 Cube hátizsák
  Kipróbáltuk a Cube prémium hátizsákjait.
PRO(fesszionális) pumpák
  PRO pumpák tesztje
Akcióban
Bemutatkozik a LAMAX csúcs W10.1 akciókamerája.
Kerékpártúra a Szent László kilátó-kápolnához
Egy fantasztikus Makovecz Imre tervezte kilátót fedezhetsz fel.
Cube kerékpáros ruhák hölgyeknek
  Öltözködjünk stílusosan!
prev
next

 a microshift 1x valtorendszert keszitett gyerek bringakra 01

Ez egy igazi MTB váltórendszer, csak kisebb méretben.

Emlékszel még milyen bringád volt gyerekkorodban? Gondolom, pár mérettel nagyobb volt a kelleténél, kő nehéz, és mindenféle olcsó alkatrész lógott rajta. Ha ugrunk jó pár évet az időben, azt vehetjük észre, hogy a gyerekbiciklik sokkal szebbek és jobbak lettek. A jelenlegi generációnak könnyű, testükhöz szabott váz geometriával rendelkező kerékpárok állnak rendelkezésére. A kormánytól a hajtókarokon át a fékekig mindent kifejezetten a gyerekek testalkatához terveztek. Mindent, kivéve a váltórendszert. Egészen mostanáig...

a microshift 1x valtorendszert keszitett gyerek bringakra 01

A MicroShift bejelentette a Super Short-ot. Ez egy igazi MTB váltórendszer a kicsiknek.

A Super Short projekt célja gyermekekre tervezett váltórendszer készítése volt. Könnyen elérthetőnek és kezelhetőnek kellett lennie, miközben jobb váltási reakciót és tartósságot biztosít, mint a 20"-24”os kerékpárokhoz általában járó cuccoknak.

A MicroShift fogta az Advent 1x9 és Acolyte 1x8 csoportjait, és áttervezte a részeit, úgy hogy kisebbek legyenek. Az eredmény egy olyan váltórendszer lett, amely kis arányok mellett is jó teljesítményt nyújt.

a microshift 1x valtorendszert keszitett gyerek bringakra 02

Egy teljesen új váltótkart terveztek, amelynek karjai rövidebbek és közelebb vannak a kormányhoz, hogy könnyebben elérhetők legyenek.

A váltókar mozgása több mint 40%-kal rövidebb, mint a versenytársainké. Ez nem csak a gyerekeknek és a kis kezű embereknek jó – hanem gyakorlatilag mindenkinek, aki gyorsabb, könnyebb váltást szeretne.

A hátsó váltó úgy készült, hogy a lehető legrövidebb legyen, így egy 20"-os kerékre is ráfér, és bőven hely a talaj és a váltókanál között. 11-38-as kazettához tervezték.

a microshift 1x valtorendszert keszitett gyerek bringakra 03

A jó hír az, hogy a cucc hamarosan a boltokban lesz. A rossz hír viszont, hogy hazánkban tudomásunk szerint nem forgalmazzák. Így csak gyerek kerékpárokra szerelve találkozhatsz vele itthon. Vagy marad a külföldről rendelés.

További részletekért látogass el a MicroShift weboldalára.

Sajtóközlemény: MicroShift