Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking táskák
  Szerkesztőségünkben landolt egy hatalmas csomag, amelyet kibontva bikepacking táskák tömkelege bukkant elő. Most ezeket mutatjuk be nektek.
Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
prev
next

 a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 01

A termelés növelése mellett elkötelezett a környezetvédelem mellett is.

A Foming TW ChangWa idei integrációja a DDK-csoport konszolidációjának utolsó lépése volt. Ez egyben egy 7 millió eurós beruházást is jelent a vákuumillesztési technológiába, amely a nyereg bőrét automatikusan, kézi szegezés nélkül illeszti a nyereghez, így a nyereg szinte tökéletes kivitelűvé válik.

A DDK vákuumillesztési technológiába (VMfit) történő beruházása egy nagyobb beruházási terv része, amelynek célja a délkelet-ázsiai gyártási helyszíneken a kapacitás növelése. A VMfit technológiával felszerelt gyártósorok éves teljesítménye 5 millió nyereg lesz.

a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 02

A VMfit technológia a nyereg bevonatát automatikusan, kézi szegezés nélkül illeszti a nyereghez, így az szinte tökéletes kivitelűvé válik. Javítja a minőséget a hagyományos nyergekhez képest. Teljes gyártás automatizálást tesz lehetővé.

A gyártó a termelés növelése mellett elkötelezett a fenntartható termelés és a környezetvédelem mellett is.

"2020-ban vezettük be az esővíz visszanyerését és a szennyvízelvezetést Vietnámban" - magyarázza Joy Sung, a DDK-Group értékesítési és marketing vezetője. "Napelemeket telepítettünk a vietnámi gyár teljes tetejére. Erőfeszítéseink eredményeként 2021-ben megkaptuk a vietnámi kormány környezetvédelmi tanúsítványát".

a ddk csoport milliokat fektet be a vakuumillesztesi technologiaba 03

A DDK 1970 óta, több mint 50 éve gyárt nyergeket. Ezeket saját márkaneve alatt, valamint rengeteg kerékpár márka beszállítójaként értékesíti. A hazánkban is ismert Merdia is DDK nyergekkel szereli egyes modelljeit.