Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Visegrádi 8-as
  80 km-t tekertünk a Visegrádi-hegység aszfaltos útjain.
Zefal Z Sealant defektgátló folyadék.
  Ha nem akarsz sokat foglalkozni a defekttel, kell valami védelem. Nálam ez az idén bizonyított!
Két táska túrázáshoz a New Looxstól
  Ha kicsit ki akarsz tűnni a tömegből.
Keresztül a Dunántúl dombjain és hegyein
  Hungarian (half)Divide élménybeszámoló (2022)
prev
next

P5291155Ebben a cikkben bemutatjuk a WD-40 Bike termékcsaládot.

Kerékpár és a WD-40? Sokan istenítik, mint lánc kenőanyagot. Mások csak mosolyognak rajtuk, hogy ez lánc kenésére nem alkalmas. Mi most ebben a témában nem fejtjük ki álláspontunkat, hanem egyszerűen tovább lépünk egy szinttel és bemutatjuk a WD-40 Bike termékcsaládot.

WD-40 Bike név alatt az idén 5 termék került Magyarországon forgalmazásra, amely kifejezetten kerékpárosoknak, a kerékpárok karbantartására lett kifejlesztve.

Ezek a

  • WD-40 BIKE CLEANER (A tisztítószer)
  • WD-40 BIKE DEGREASER (A zsírtalanító)
  • WD-40 BIKE ALL CONDITIONS LUBE (Az univerzális kenőanyag)
  • WD-40 BIKE DRY LUBE (A nedves kenőanyag)
  • WD-40 BIKE WET LUBE (A száraz kenőanyag)

Az első kettő a takarítás, zsírtalanítás, az utóbbi három a kenést szolgálja.

WD-40 BIKE CLEANER
Ez egy általános tisztítószer, amely a festett, műanyag , gumi és króm felületeken egyaránt használható. Eltávolítja a koszt, az olajat, és a zsírt. Mi kerékpártúrák utáni takarításra ajánljuk.

P5291149

WD-40 BIKE DEGREASER
Tökéletesen eltávolítja a zsírt, az olajat és az olajsarat kerékpár alkatrészeiről. Tökéletesen alkalmas a kerékpár hajtás rendszerének ujjá varázslására. Régi kerékpárok felújításának is fontos kelléke, mivel fantasztikus gyorsasággal távolítja el az olajat és a száraz zsírt is. A gyártó ajánlása szerint, a termékre közvetlenül mehet száradás után a kenőanyag.

P5291150

WD-40 BIKE ALL CONDITIONS LUBE
Ez a kenő anyag a kerékpár összes mozgó, csúszó egységénél használható. Olajozható vele a lánc, de emellett kenhetőek a váltó csapjai, a teló becsúszószárai, a nyikorgó nyeregcső is. Behatol a szerkezet belsejébe és hosszú távú bevonatot képez, mely megvédi a mozgó alkatrészeket a korróziótól és hatékony kenést biztosít. A tapasztalatom szerint a víz viszonylag nehezen mossa ki.

P5291151

WD-40 BIKE DRY LUBE
Kimondottan száraz és poros környezetben való biciklizésre fejlesztették ki. A kenőanyag nagyon híg, könnyen behatol a láncszemek közé, majd megszáradva egy finom kenőréteget hoz létre, biztosítva ezzel az optimális olajozottságot anélkül, hogy ráragadna a por. Ráadásul rendkívül kellemes illata van.

P5291153

WD-40 BIKE WET LUBE
Kitűnően használható ha esős, nedves körülmények között kell bringázni. A cucc mélyen behatol a láncszemek közé, és hosszú távú kenést biztosít még extrém időjárási körülmények között is, mivel sűrűsége lévén a víz nehezen tudja kimosni.

P5291154

WD-40 BIKE termékeit keresd a menőbb bringaboltokban.

A fotók nem termék fotók. A használat jegyei látszódnak rajta, mivel ténylegesen használjuk ezeket a termékeket.