Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
prev
next

sigma2011computerA szezon végén már a neves gyártók elkezdték beharangozni a 2011-es újdonságokat. Mi a Sigma háztáján néztünk szét.


Computerek

BC 2209 Targa STS - új termék
A 2209 STS vízálló változata nehéz terepre. Minden korábbi funkcióval bír, tehát a magasságmérés, pulzusmérés, az összes kerékpáros funkció, és a PC-vel való összekapcsolhatóság is a jellemzőlistán van. Az elődtípushoz képest nem mér pedálfordulatot, és teljesen hiányzik a "Kiránduló" funkciókör, illetve a csuklószíj nem tartozék.
A Sigma új küllőmágnest készített, és az órakonzol is átalakult kissé, már beállítható rajta, hogy 1-es, vagy 2-es kerékpárként viselkedjen.

{reklam}

Lámpák

 
sigma2011lmpaTöbb új lámpa is érkezik 2011-ben, átdolgozott külsővel, vagy éppen jelentősen megnövelt fényerővel:
  • A Micro villogók kisebb ráncfelvarráson estek át, de a motorháztető alatt nincs változás.
  • Tail Blazer hátsó villogó - új termék fix konzollal, 0,5W-os LED-el, 100 óra üzemidővel.
  • Eloy - a Triled leváltására, hasonló, de frissebb formavilággal. 4 fényes LED, 100 óra üzem, Click&Go felszerelés.
  • Lightstter - Új típus, Pava-szerű megjelenéssel. 20 óra üzemidő 20 lux koncentrált fényteljesítménnyel, vízszintesen állítható konzollal.
  • Karma Evo - Az előd Karma fényénél jóval nagyobb, szebb eloszlási mintával rendelkező lámpa ój optikával, 320 lumen fényteljesítmény. Kompatibilis az új Iion akkuval. Fejvédő-konzol opcionálisan elérhető.
  • Powerled Evo - Az előd Powerled Black fényénél jóval nagyobb, szebb előszlási mintával rendelkező lámpa ój optikával, irtózatos, 900 lumenes fényteljesítménnyel. Kompatibilis az új Iion akkuval. Fejvédő-konzol opcionálisan elérhető.
  • Iion XL dupla méretű akkumulátor - Elég erővel rendelkezik 2 lámpa ellátásához is, pl. egy Karma Evo és egy Powerled Evo is működhet róla hosszabb ideig.

sigma2011raPulzusmérők
  • RC 1209 - Futáshoz ideális. STS adatátvitel stabil jellel. Lépésszámlálás és lépéshossz alapján sebességet mér, illetve az ehhez kapcsolódó funkciókkal bír. Háttérvilágításos kijelzővel szerelik, 30 m-ig vízálló. A hátlapon kikapcolható, hogy az elemmel takarékoskodni tudjunk. Az új R3 transmitterrel szállítják.
  • R3 pulzusmérő-transmitter - 3 tengelyű gyorsulásmérő szenzorral látták el, így a szív és a sebesség adatait egyszerre küldi az órára.
  • PC 25.10 - STS adatátvitel stabil jellel. 4 szívritmus-méréssel kapcsolatos funkció, 6 időfunkció, edzés üzemmód állítható pulzus célzónával. Külön memóriahely egy teljes edzés adatainak, ezen kívül a halmozott értékeket is rögzíti. 30m-ig vízálló.

Forrás:BikeFun