Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
Kérdések a PEDELEC támogatással kapcsolatban
Örömteli hír, de felmerült bennem jó néhány kérdés is...
prev
next

zene_bringra01 Ez a készülék a veszélyes, fülhallgatós zenehallgatást válthatja ki. Ezt alábbi cikket a prohardver.hu oldalon találtuk. Szerzője: elefant.

Zenét hallgatni bringázás közben remek dolog, viszont cserébe borzasztóan veszélyes. Az erdőben, túrázás közben még csak-csak elmegy a dolog, de városban, forgalomban kimondott életveszély fülhallgatóval a fülben taposni a pedált. Ennek ellenére sokan vannak, akik fittyet hánynak erre, és nap mint nap próbára teszik a szerencséjüket. Őket, illetve persze minden bicikli rajongót célzott meg az Abat ezzel a termékkel.

zene_bringra02

A szerényen 3D Surround Music Box névre keresztelt modell három ceruzaelemmel működik, a két hangsugárzójának teljesítménye egyenként két watt. A 16 cm széles, 9 cm magas és 8 cm vastag, súlya az akkumulátorokkal együtt 35 gramm, tehát a méretei és a tömege sem vészes, elméletileg nem kell, hogy zavarja a biciklizést. A zenedobozt egyébként a kormányra szerelve szánja a gyártó és ez a kialakításán is meglátszik. A zenéket csak egy 3,5 mm-es jack csatlakozón juttathatja el rá a felhasználó, azaz meg is meg van a következő fejlesztési feladat, hiszen sokkal használhatóbb lenne, ha képes lenne közvetlenül lejátszani a pendriveon vagy memóriakártyán található állományokat. Az ára is lehetne kicsit alacsonyabb, hiszen 60 dollár egy picit soknak tűnik érte.

Az eredeti cikk itt olvasható!