Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

USBBicilkiEz most nem átverés a Silverback legújabb, Starke családja valóban rendelkezik ezzel a ma már sokak számára nélkülözhetetlen felszereléssel.

 

 {reklam}

A kerékpár egy maga egy letisztult külsejű városi kerékpár. A váz nikkelötvözetből készült, a legkönnyebb (Zero) modell 11,4, a legnehezebb pedig 14 kilós. A Zero modell ezen kívül a hagyományos lánc helyett bordásszíjas hajtású. Shimano LX és XT alkatrészekkel szerelik és hidraulikus tárcsafékekkel rendelkezik. A bringák áráról jelenleg még nincs információ, és a megjelenésük 2012-ben fog bekövetkezni.

 

Az extrája egy USB port ezt a szokatlan extrát az elülső dinamó látja el árammal, így aztán hajtás közben tölthetjük rajta a telefont, MP3 lejátszót, vagy a GPS vevőt, valamint asztali és mobil gépeknél megszokott USB eszközök teljes skáláját.

 

Hamarosan valószínúleg elkezdik gyártani hozzá a sok „hasznos” holmit is vázra erősíthető italmelegítőt, mini ventillátort szokol rádiót stb.

 

A gyártó honlapja innen elérhető.