Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

kerekpar versenyzo

A résztvevők sportolói és egyéni céljaik elérésére személyre szabott, sokrétű támogatást kapnak.

Elindult a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) "ELIT10 - Többet érdemelsz" programja a sportág legjobb versenyzőinek szponzori, infrastrukturális és médiatámogatásának segítésére.

A magyar kerékpársport hírnevét régóta öregbítő, szűkre szabott lehetőségekkel rendelkező versenyzők támogatására jött létre a program, amelyben 25 kerékpáros szerepel.

A program hétfői indító eseményén elhangzott: a résztvevők sportolói és egyéni céljaik elérésére személyre szabott, sokrétű támogatást kapnak. A financiális és technikai segítségen - kerékpárok, alkatrészek, görgők - túl részét képezi a kiemelt egészségügyi ellátás biztosítása, nyelvi képzések támogatása, valamint szakemberek, így sportpszichológus, masszőr vagy dietetikus bevonása.

A programba bekerült kerékpárosoknak az MKSZ segítséget nyújt a médiával való kapcsolattartásban, igény esetén a közösségi média használatában, és menedzsment, vállalkozási, valamint jogi ismeretekhez juthatnak a bringások egyéni igényeik alapján. Kiemelten fontos szerepét képezi az együttműködésnek az MKSZ menedzseri szerepvállalása, melynek során többek között a szövetség honlapján és közösségi oldalain biztosított felület segítségével a nyilvánosság elérésében és a támogatók keresésében segíti a versenyzőket.

Az MKSZ elképzelései alapján a program akár akkreditáltatható, más szakági szövetségek által is alkalmazható lesz. Emellett a lehetőség rugalmas, és amint az adott versenyző fejlődéséhez szükséges szponzor, támogatás vagy elit szerződés megérkezett, újabb feltörekvő tehetségek kapnak lehetőséget a projekt révén.