Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

8kep 

Vuelta Sportiroda közleménye

A vírushelyzet miatt átalakult körülmények idén nem teszik lehetővé egy, a korábbiakhoz hasonlóan magas színvonalú esemény megrendezését, így a 2020-as Mátra Maraton sajnálatos módon elmarad.

Szervezőként nehéz, de felelősségteljes döntést kellett meghoznunk. A Mátra Mountain Bike Maraton óriási utat tett meg 19 éves története alatt, csapatunk pedig az utóbbi években is igyekezett a lehető legjobb hátteret biztosítani a hazai és külföldi versenyzők számára. Az őszi kerékpáros versenynaptár és a ránk váró feladatok szeptember eleji besűrűsödésével - köztük elsősorban a Tour de Hongrie új, augusztus végi időpontjával - azonban idén nem tudtuk volna garantálni a tőlünk elvárt magas színvonalat a szervezés során. A dátum módosítására sajnos nincs lehetőség, mivel a kormány által elrendelt, augusztus 15. előtti rendezvénystop és a szeptember közepén induló vadászati szezon között már nem maradt szabad időpont. A lemondás mellett szólt továbbá, hogy a versenyszezon utolsó harmadának átalakult programja komoly megterhelést jelent a klubok és versenyzők számára egyaránt.

A befizetett nevezési díjakat természetesen visszautaljuk azok részére, akik már leadták jelentkezésüket, ehhez a nevezők szíves türelmét kérjük. Ha valaki június 30-ig nem kapná vissza az összeget, kérjük, írjon e-mailt a nevezes@vuelta.hu címre.

Jövőre újult erővel térünk vissza, és mindent megteszünk majd, hogy egy fantasztikus élménnyel gazdagodhassatok! 2021-ben találkozunk, addig is: vigyázzatok magatokra és egymásra!

Köszönettel,

Eisenkrammer Károly és a Vuelta Sportiroda szervezői csapata