Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 logo tdh 2020 a

A Tour de Hongrie szervezőbizottságának közleménye

Az egész országot érintő Vészhelyzet bevezetése és az intézkedések között szereplő, 500 résztvevőnél nagyobb létszámú kültéri események betiltása érinti a Tour de Hongrie Magyar Kerékpáros Körversenyt is. Amennyiben az intézkedéseket visszavonják és az esemény biztonságosan megrendezhetővé válik, a Tour de Hongrie szervezőbizottsága 2020. május 13. és 17. között megrendezi a nemzetközi sporteseményt és annak kísérő rendezvényeit, természetesen az Operatív Törzs, az illetékes magyarországi hatóságok, illetve a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) ajánlásait szem előtt tartva.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük az új típusú koronavírus-járvány (Covid-19) fejleményeit, kapcsolatban állunk a szervezésben együttműködő településekkel és a hatóságokkal, s amennyiben a körülmények úgy kívánják, az esetleges változásokról tájékoztatást adunk a Tour de Hongrie kommunikációs csatornáin.

A válsághelyzet elhúzódása esetére több tervvel is készülünk, hiszen elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a nagy múltú nemzetközi sportesemény 41. kiírására ebben az évben sor kerüljön.