Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

hahaha

Avagy nagyot hibázott a Magyar Kerékpáros Szövetség?

A napokban díjazta a Magyar kerékpáros Szövetség (MKSZ) a legeredményesebb hazai sportolókat, de úgy tűnik nem sikerült mindenkit meghívniuk. Ezt az egyik a meghívottak listáján nem szereplő, név szerint Hegedűs László facebook oldalán meg is jegyezte:

"Ezúton is köszönöm a Magyar Kerékpáros Szövetségnek, hogy egy meghívóval sem méltattak a díjátadó ünnepségükre, amit pénteken tartottak. Bizonyára a Guinness Világrekord és a két országos bajnoki cím amit 2017-ben szereztem nem bizonyult elég imponálónak. Szerintem a sportban egy nagyon fontos dolog a TISZTELET! Mint ahogyan a versenyzők tisztelik egymást, úgy egy Szövetségnek sem kellene megfeledkeznie erről. Hosszú éveken keresztül láthattátok egy magyar triálos nevét a legjobbak között a UCI világranglistán, de a Világ és Európa Bajnokságokon is. Talán rosszul gondolom, de egy meghívást igazán megérdemelt volna az a sportbeli munkám, amit eddig a Szövetség működése alatt letettem az asztalra. Azt nem várom el, hogy minden évben plusz kiadás árán egy kupával vagy éremmel jutalmazzák ezt a teljesítményt, de azért azt elvárom, hogy egy meghívóval tiszteljék meg azt a versenyzőt, akinek az eredményeit mindig a magyar kerékpársport sikerei között emlegetik!

hege

Ezt azért írtam le, mert nekem rosszul esett, hogy egy megnyitón készült fénykép által kellett értesülnöm, hogy van díjátadó ünnepség. A díjazott versenyzőknek így ha személyesen nem is, de ezúton gratulálok és sikeres felkészülést kívánok az idei szezonra!"

A fentebb megjelent poszt hatására többen is kifakadtak a „Szobakerékpár szövetségnek” titulált szervezet ellen. Amely érdemben a mai napig csak magyarázkodott (Elég amatőr módon, mivel egyik sem volt túl meggyőző, sőt bizonyítékokkal cáfolható.), de nem volt egyetlen tökös vezetője sem aki kiállt volna a nyilvánosság elé beismerve, hogy hibáztak.

hegeguiness

Hegedűs László jelenleg 20 szoros magyar bajnok, gyakorlatilag itthon 10 éve amin itthon indul azt megnyeri. 2017-ben Guiness rekordot állított be. Jelenleg ő tud a legmagasabbra ugrani bringával. (179,5 cm) Világ szinten (még volt pénze a versenyzésre) az utolsó 3 évben az első tíz helyezett között volt.

Szerinted illet volna meghívni a díjkiosztóra?

Fotók:facebook/Hegeshow és /Laci Hege