Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

MVVM_logonagyKeressük 2012-ben "AZ ÉV VETERÁN KERÉKPÁRJA" címére esélyes kerékpárt!


Kedves veterán kerékpár tulajdonosok!

Keressük 2012-ben "AZ ÉV VETERÁN KERÉKPÁRJA" címére esélyes kerékpárt!

Ezen apropóból a Veterán Kerékpár online magazin egy rendhagyó szavazást ír ki, hogy meg is találja azt a kerékpárt. Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a kezdeményezéssel, és tovább növelni az öreg gépek iránti érdeklődést. Hiszen ezek az öreg vasak megérdemlik, hogy több évtizedes hűséges szolgálat után újból tündököljenek!

Hogyan is néz ez ki valójában: Ha van a tulajdonodban olyan, legalább 1988 előtt készült magyar vagy külföldi kerékpár, ami esélyes lehet a cím elnyerésére, küld el címünkre - mgyvkvirtualismuzeuma@gmail.com - a maximum 5 fényképből álló és egy szöveges bemutatkozót tartalmazó portfóliódat.

A szavazás: Ha megérkezett hozzánk az anyag, felkerül a virtuális múzeum oldalára. Minden kép alatt található lesz egy 1-től 5-ig beosztott skála, amin leadhatod majd szavazatodat. A leadott szavazatok alapján megkapjuk az adott kép átlag pontszámát. Célszerű minden képet értékelni, mert a végeredmény a portfólióban megjelenített képek átlag pontszámának összege lesz.

Például.: 1. kép 4,2 pont; 2. kép 3,8 pont; 3. kép 2,9 pont; 4.kép 3,7 pont; 5. kép 4,9 pont az összesen 19,5 pont

Az így megkapott összpontszám alapján határozzuk meg a végleges sorrendet.

kupaSzükséges még: A portfólió (képtár) címe tartalmazza a kerékpár típusát és a tulajdonos nevét, pl.: WM Csepel - Példa János. Aki részt vesz a kiírásban az hozzá járul nevének megjelenítéséhez.

Mikortól lehet elküldeni a portfóliót? A kiírás megjelenésétől kezdődően 2012.05.13-a 22:00 óráig. A megjelölt időponton belül beérkezett portfóliók feltöltésre kerülnek, mindenki számára láthatóvá és olvashatóvá válnak, DE szavazni csak a kiírásban megjelölt időponttól lehet.

Mikor indul a szavazás? A szavazás 2012.05.14-én indul - ez a virtuális múzeum megalakulásának évfordulója:) - 0:00 órától!! Ekkortól lehet a képekre szavazni.

Mikor zárul le a szavazás? A szavazás egészen a nyár végéig zajlik, pontosan 2012.08.31.-én 22:00-kor zárul.

Mekkora méretű kép és szöveg kerül megjelenítésre? A bemutatkozó szöveg tetszőleges hosszúságú lehet, a képek mérete maximum 1024x768 felbontású.

Mi történik akkor ha több eredmény azonos? Amennyiben két vagy több kerékpár összpontszáma megegyezne, akkor a sorrendet az 5 kép szavazatainak száma dönti el.

Mit jelent az év veterán kerékpárja cím? A cím elnyerője megkapja a Veterán Kerékpár online magazin által felajánlott kupát, valamint a győztes kerékpár képei és bemutatkozó írása megjelenik az Veterán Autó és Motor magazinban.

Változtatás: Szükség esetén a Veterán Kerékpár online magazin a változtatás jogát fenntartja!


Sok sikert kívánunk a résztvevőknek!


A verenyt ötletgazdája a Veterán Kerékpár virtuális múzeum és online veterán kerékpár magazin. Bővebb infó az oldalunon.