Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

vcibicikli01Bringás reggeli, bicikli-szépségverseny, ügyességi játékok, kerékpár-történelem és még számos, a drótszamárhoz kapcsolódó esemény várja 16-án szombaton és 17-én vasárnap a Vácra látogatókat.

Szarvas Krisztina szervező, a Váci Értéktár munkatársa az MTI-nek elmondta, hogy a múzeumban március óta látható a Freecikli Vác című kiállítás, amely a kerékpározás kultúrtörténete mellett a vasparipa váci karrierjét is bemutatja, és a mostani rendezvény számos ponton kapcsolódik hozzá: kínálnak tárlatvezetést, bemutatókat, gyermekfoglalkozásokat, de lesznek szakmai előadások, és kerékpáros szervezetekkel, mozgalmakkal is meg lehet ismerkedni.

{reklam}

vcibicikli02A látványosságok között sorolta fel Szarvas Krisztina a Főtéren erre az alkalomra felépülő triál- és dirtjumppályát a kapcsolódó bemutatókkal és versenyekkel, a kerékpáros szépségversenyt, az ügyességi játékokat vagy a biciklibemutatókat. A kétnapos programba bekapcsolódik a Göncöl Ház is előadásokkal, és zsűritagként jelen lesz Cs. Nagy Ildikó zongoraművész, Bíró György környezetvédelmi tanácsadó és Zoller Csaba „kerékpárdoktor”.

Az edzettebbek akár a Duna partján futó kerékpárúton is megérkezhetnek, de kombinált utazásra is mód van, és ha ellátogatnak a Váci Értéktárba, igénybe vehetik a MÁV kedvezményét – közölte a szervező.

Forrás: MTI