Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

sport43 bike43 03 

Ingyenes túrákon vehetnek részt a jelentkezők.

A Sport43 (Sport for free) elnevezésű sorozatot a 2021 januárjában indított, -ingyenes sí- és hódeszka-oktatást biztosító- Ski43 program ötletgazdái hozták létre, akiknek május 3. óta futó díjmentes sport- és szabadidős eseménysorozatuk Eplényben és Budapesten június 15-ig tart.

"A téli szezonban csaknem 13 ezer általános iskolás diáknak biztosítottunk térítésmentes síelési és hódeszkázási lehetőséget az eplényi Síarénában, a Sport43 tavaszra meghirdetett libegős és gördeszkázós programjai pedig teltházasak" - mondta Soós Csaba ötletgazda.

 sport43 bike43 02

A Sport43 program szervezői most az általános iskolás felső tagozatos, valamint középiskolás diákok és kísérőinek biztosítanak ingyenes kerékpározási lehetőséget a Tisza-tó partján. Két opció közül választhatnak az iskolás csoportok: tiszafüredi indulással körbebiciklizhetik a tavat (65 kilométer), vagy Tiszafüredről indulva Poroszlóra, a Tisza-tavi ökocentrumhoz, majd a kiindulási ponthoz tekerhetnek (20 kilométer). A szervezők mindkét túrára ingyen biztosítják a szükséges kellékeket, így a a kerékpárokat, a védőfelszerelést, a térképet továbbá baj esetén egy szervizautó is.

A nyári szünet előtti időszakban, május 31. és június 14. között várják a szervezők az osztálykirándulásra érkező fiatalokat (11-18 éves kor között) és kísérőiket. A programokra a Sport43 weboldalán regisztrálhatnak az érdeklődők.