Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

tokaj 4

Ha még nincs programod a hétvégére, akkor most itt a tuti!

Ma kaptam a hírt, hogy augusztus 15-én megrendezik a Bringa Pikniket. Tavaly május végén volt, az idén kissé tolódott. Gondolom, nem kell magyaráznom, hogy miért...

Aki nem hallott még róla annak elmesélem röviden, hogy mi is ez.

bringapikni06

A Nyíregyháza-Tokaj között húzódó kerékpárúton tekerhetsz kortól, nemtől és bringamárkától függetlenül. Az útvonalon 2 olyan piknikpont lesz, ahol ingyenesen felfrissítheted magad, gyümölcsökkel, péksüteményekkel és ásványvízzel.

A rendezvényt a SHIMANO szerviz busza kíséri. Elhárítják a túra alatt fellépő esetleges műszaki problémáidat. Szóval lesz profi segítség, ha defektet kapsz vagy ha leesik a pedál.

Start: 2020. 08. 15 Nyíregyháza Kossuth tér 9:30
Cél: Tokaj fesztivál katlan
A rendezvény ingyenes. Gyere!

A Bringa Piknik weboldala: www.bringapiknik.hu

Tavaly mi ilyennek láttuk:
(...)
10 óra körül a hatalmas tömeg megmozdult. Átgördültünk a SHIMANO rajtkapun és rendőri felvezetés kísért minket utunk első szakaszán. A város szélén ráfordultunk a Tokajig vezető kerékpárútra és mindenki a saját tempójában nekiindult az útnak.

bringapikni07

Az első frissítőállomás Nyírtelken volt, ahol a szervezők friss vízzel, pogácsával, almával és banánnal vártak. Az alma valami fenségesen finom volt. Nem hiába Szabolcsban jártunk, az almatermesztés Mekkájában. Tovább indulva a piknikezők tömege már annyira széthúzódott, hogy kényelmesen lehetett haladni. (…) A teljes élmény beszámolóért kattints IDE!

bp plaki