Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

mikulas bringas reggeli011 

A Kerékpárosklub egy finom kezdőlöketet ad a téli tekeréshez Budapesten.

HOHOHHOOO újra meleg teával, kávéval, süteményekkel, friss pogácsával, szaloncukorral és szervizzel várunk mindenkit, aki télen is bringával szeli át a pesti belvárost!

A Kerékpárosklub szeretné megmutatni, hogy a bicikli télen is a legmegbízhatóbb közlekedési eszköz, úgyhogy egy finom kezdőlöketet adunk a téli tekeréshez.

A Bálna Bike szerelőjétől ingyenes téli finomhangolást kérhetsz, és míg a bringádat ápolják, a Kellys Bicycles új modelljeit is kipróbálhatod. A kiskörúti Vinikli bringás borbár kávéval és teával lát el mindenkit, a képíró utcai dynamobake teherbringáján pedig újra a legfinomabb sütik érkeznek. Biciklid kényelmét a ZENIT Logisztikai Eszközök Kereskedőháza Kft. tárolói biztosítják, amíg reggelizel.

mikulas bringas reggeli021

A Mikulás is beugrik, de te is gondoskodhatsz a megfelelő biciklis ajándékokról adománypultunknál, ahol jubileumi Critical Mass emlékpólókat, I Bike Budapest pólókat és pulóvereket, vagy Metrópótló táblákat adunk a bringás fejlődésért végzett munkánk támogatóinak.

Találkozzunk december 6-án 7 és 9 óra között az Erzsébet téren! Az Andrássy út felőli sarkon a MOL Bubi állomásoknál.