Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

 bm2019 tura

Tölts el egy kellemes bringás napot.

Szeretnél egy jót bringázni a Bükk-hegység legszebb részein? Szeretnéd kipróbálni magad ha a bringád kereke elhagyja az aszfaltot? Nos itt az alkalom!

2019. 08. 03-án szombaton, a Bükk Hegyikerékpár Maraton kísérő rendezvényén a Mozgásvilág 40 Túrán ezt megteheted. A helyszín nem más, mint az Eger melletti Felsőtárkány település a Bükk kapuja.

bm2019 tura3

A túra 40 km hosszan kanyarog a Bükkben. Megmászik két hegyet, ellátogat az ország leghosszabb völgyébe, ahol az út fölött összeboruló lombok felejthetetlen hangulatot és élményt ad az ide látogatóknak. Egy réges-régi ősember barlang, egy igazi rablóvár romjai és a hegység egyik legszebb panorámája még emlékezetesebbé teszi ezt az útvonalat.

bm2019 tura2

Az túra 50%-ban nem szilárd burkolatú úton vezet, de ettől független kezdő hegyi bringásoknak is ajánljuk, mivel egy cross trekking, vagy egy gravel bringával is teljesíthető.

A nevezés 3 000 Ft-ba kerül, és maximum 50 fő indulhat el a túrán. Előnevezés és egyéb infók ITT! Figyelem, szombat reggel a helyszínen is lehet még nevezni!

Ha vége a túrának, érdemes lesz a Bükk Hegyikerékpár Maraton verseny központjában szétnézni, ahol Outdoor Expo várja a látogatókat!

bm2019 tura4

A Shimano bemutatja a legújabb XT és SLX alkatrész családot. Kipróbálhatod az E7000, és E8000 e-bike rendszerek erejét és előnyeit. Tudd meg, melyik Shimano cipő passzol igazán a te lábadra. A hazai képviselet bemutatja egyéb általuk forgalmazott termékeit is, például a csúcs Lazer fejvédőket Belgiumból, a PRO kormányait és egyéb kiegészítőit.

A Decathlon mind a futók, mind a kerékpárosok érdeklődésére készül.
A futók számára cipő tesztelési lehetőséget biztosítanak, a Kiprun XT és Kiprun MT modelleket lehet kipróbálni akár verseny alatt is. Lesz egy nyeremény játék is, ahol soft kulacsot és összecsukható poharakat sorsolnak ki a cipők tesztelői között.
A bringások pedig a Bükk Maraton helyszínén Xc100, Xc500 és Xc900 kerékpár modelleket tudnak tesztelni szombaton.

bm2019 tura6

A High5 standján meg tudjátok nézni és vásárolni a cég termékeit. Az ugye meg van, hogy ők biztosítják a versenyek frissítőit?

Az AM Bringa 11 elektromos kerékpárt hoz ki, ezekből 5 db tesztelhető lesz a helyszínen.  Lesz értékesítés is, ahol nagy kedvezményekkel lesz eladó jó pár pedelec MTB.

A Deuter kerékpáros táskákkal és kiegészítőkkel jelenik meg. Így a Compact, Race, Superbike, Trans Alpine modelljeit és az új BIKE és Trans Alpine Pro táskákat nézheted meg élőben.
A rendezvény ideje alatt lesz lehetőség vásárlásra is. A kiállított modellek 10% kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak. (Illetve, aki a helyszínen megrendeli, annak ugyanúgy jár a kedvezmény.)

bm2019 tura5

A Kellys is hoz 11 teszt kerékpárt, hogy minél többet kipróbálhassanak az érdeklődők. A kerékpáros kiegészítőket (belső, sisak, kesztyű, pumpa, stb.) nem csak nézegetni lehet, vásárlásra is lesz lehetőség.
Készülnek egy kvízzel is. A kitöltőket apró Kellys ajándékkal fogják díjazni.

A fotók az idei túraútvonal bejárásán és a tavalyi kiállításon készültek.

Támogatók:

szonzorok2019