Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

pp2018 00

Tesztelj elektromos bringát.

Mind a szervezőket, mind a kiállítókat meglepte, hogy mennyi látogató érkezett szombaton a rendezvényre. Nagyon pörögtek a bringák folyamatos volt az érdeklődés a standokon.

Mi a Bükk Hegyikerékpár Maraton standját erősítettük, ahol rengetegen kihasználták a kedvezményes lehetőséget a nevezésre. A szemfülesek nem csak a 2018-as pályát ismerhették meg, hanem a rajtszámot is!

 pp2018 01

A felhívásom továbbra is él: Az a nevező, aki bizonyítottan a rajtszámon lévő nevet viseli, annak a nevezési díját én állom! Szóval kedves Oriza Triznyák gyere és nevezz!!!! :D

Hogy mit keresünk itt? A keretes cikk megadja a választ.

Segítjük a Bükk Maraton sikeres rendezését
Ezúton jelentjük be azt az örvendetes hírt, hogy 2018-ban részt vállalunk a Bükk Hegyikerékpár Maraton sikeres rendezésében. A holkerékpározzak.hu csapata mindig is az amatőr kerékpárosok céljait tartotta szem előtt. Tovább

Szerencsére volt időm néhány fotót lőni, amit fogadjatok kedvcsinálónak. Ma gyertek ki és keressetek meg minket.

pp2018 03

Folyamatos volt a tesztpályán a forgalom. Negatívum, hogy a felhívás ellenére sok a bukósisak nélküli tesztelő. Pedig készültek a kiállítók sisakkal is...

pp2018 04

Nem, ez nem repülő, ez egy Tesla. A Pedelec Parádén két Tesla-t és egy elektromos BMW-t csodálhatott meg a nagyközönség. Természetesen bele lehetett ülni.

pp2018 05

A kiállítók nem unatkoztak, folyamatos volt az érdeklődés.

pp2018 06

Az ebikeshop.hu bemutatótermében több száz kerékpárt nézhetett meg a közönség. Ezeket próbálni nem, de tapizni lehetett. Az eladók lelkes csapata próbált megbirkózni a kérdések tömkelegével.

pp2018 07

Vissza a tesztelhető gépekhez! Nem csak sportolási céllal készült gépeket lehetett próbálni. Ezek a mindennapok igáslovai lehetnek.

pp2018 08

Egy érdekes kiegészítő: Tapadókorongos kerékpár szállító. Állítólag bivalyerős!