Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

pedelec parade 20181

Már csak egy hét van vissza a kiállításig, úgyhogy íme a legfontosabb információk!

A kiállítás március 24-25-én lesz. Szombaton 10.00-18.00-ig, vasárnap 10.00-17.00 óráig várják a szervezők az érdeklődőket.

Helyszín az ebikeshop.hu előtti parkoló. 2045 Törökbálint, Dulácska u. 2. A helyszín az M0/M1/M7 találkozásánál van. Ha tömegközlekednél, akkor Széll Kálmán térről a 140 vagy 142-es busszal tudsz érkezni.

Belépőjegy, na, az nincs. A parkolás, belépés és a kerékpár tesztelés is ingyenes.

Az ebikeshop.hu bemutató termében 500m2-en 14 márka közel 150 kerékpárját nézheted meg. A parkolóban a partnereink 19 sátorban közel 150 darab pedelec kerékpárral fognak várni. Ezek nagy része kipróbálható lesz.

pedelec parade 2018

A tesztelésre egy 500 méter hosszú pályát jelöltek ki a szervezők parkolóban. A tesztelés mint említettem ingyenes, de kérhetik tőled, hogy tölts ki egy felelősségvállalási nyilatkozatot vagy hagyd ott a személyidet a teszt alatt. Ezt ne felejtsd otthon!

Ne felejts otthon a bukósisakodat sem, mivel a kiállítók egy része kérni fogja, más pedig kötelezni fog sisak viselésére. 30 km/h feletti bicajokat csak sisakban tesztelhetsz! Ha már így van jobb a sajátunkat használni.

Eső esetén a kültéri sátrak beköltöznek egy nagy (és üres) üzlethelyiségbe, és csak a tesztelés lesz odakint. Szóval minden körülmény között meg lesz tartva a rendezvény.

A regisztrált felhasználók a rendezvényen egy 10%-os vásárlási kedvezményre szóló kupont kapnak, melyet a rendezvény ideje alatt az ebikeshop.hu bemutató termében, a pultnál tudnak személyesen átvenni. A kupon a kiállítást követő naptól április végéig érvényes, és a készleten lévő kerékpárok személyes vásárlásakor lehet beváltani. A kupon részt vesz egy nyereményjátékon is, ahol közel 1.000.000 Ft értékben fognak tárgyjutalmakat sorsolni. A sorsolás szombaton 15.00-kor, vasárnap 11.00-kor lesz.

Evés, ivás, egyéb programok
Ha megéheznél, akkor a New York hotdog pultjánál vásárolhatsz ételt. Caffé Go pedig finom kávéval készül.

Ha a férjedet kötnéd le, amíg te próbálsz, akkor szombaton Handrás lesz kint, és elmeséli az érdeklődőknek, hogy melyik ma a legjobb elektromos autó. A rendezvényre ott lesz egy Tesla (tudod, ez a legmenőbb elektromos autó), ami folyamatosan fut majd az érdeklődőkkel.

pedelec parade 20182 tesla

A gyermekek szórakoztatására a rendezvénnyel szemben lévő Izgiland központot a megoldás, ahol 2000 m2-en minden gyermek jól érzi magát.