Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

pedelec parade 20181

Már csak egy hét van vissza a kiállításig, úgyhogy íme a legfontosabb információk!

A kiállítás március 24-25-én lesz. Szombaton 10.00-18.00-ig, vasárnap 10.00-17.00 óráig várják a szervezők az érdeklődőket.

Helyszín az ebikeshop.hu előtti parkoló. 2045 Törökbálint, Dulácska u. 2. A helyszín az M0/M1/M7 találkozásánál van. Ha tömegközlekednél, akkor Széll Kálmán térről a 140 vagy 142-es busszal tudsz érkezni.

Belépőjegy, na, az nincs. A parkolás, belépés és a kerékpár tesztelés is ingyenes.

Az ebikeshop.hu bemutató termében 500m2-en 14 márka közel 150 kerékpárját nézheted meg. A parkolóban a partnereink 19 sátorban közel 150 darab pedelec kerékpárral fognak várni. Ezek nagy része kipróbálható lesz.

pedelec parade 2018

A tesztelésre egy 500 méter hosszú pályát jelöltek ki a szervezők parkolóban. A tesztelés mint említettem ingyenes, de kérhetik tőled, hogy tölts ki egy felelősségvállalási nyilatkozatot vagy hagyd ott a személyidet a teszt alatt. Ezt ne felejtsd otthon!

Ne felejts otthon a bukósisakodat sem, mivel a kiállítók egy része kérni fogja, más pedig kötelezni fog sisak viselésére. 30 km/h feletti bicajokat csak sisakban tesztelhetsz! Ha már így van jobb a sajátunkat használni.

Eső esetén a kültéri sátrak beköltöznek egy nagy (és üres) üzlethelyiségbe, és csak a tesztelés lesz odakint. Szóval minden körülmény között meg lesz tartva a rendezvény.

A regisztrált felhasználók a rendezvényen egy 10%-os vásárlási kedvezményre szóló kupont kapnak, melyet a rendezvény ideje alatt az ebikeshop.hu bemutató termében, a pultnál tudnak személyesen átvenni. A kupon a kiállítást követő naptól április végéig érvényes, és a készleten lévő kerékpárok személyes vásárlásakor lehet beváltani. A kupon részt vesz egy nyereményjátékon is, ahol közel 1.000.000 Ft értékben fognak tárgyjutalmakat sorsolni. A sorsolás szombaton 15.00-kor, vasárnap 11.00-kor lesz.

Evés, ivás, egyéb programok
Ha megéheznél, akkor a New York hotdog pultjánál vásárolhatsz ételt. Caffé Go pedig finom kávéval készül.

Ha a férjedet kötnéd le, amíg te próbálsz, akkor szombaton Handrás lesz kint, és elmeséli az érdeklődőknek, hogy melyik ma a legjobb elektromos autó. A rendezvényre ott lesz egy Tesla (tudod, ez a legmenőbb elektromos autó), ami folyamatosan fut majd az érdeklődőkkel.

pedelec parade 20182 tesla

A gyermekek szórakoztatására a rendezvénnyel szemben lévő Izgiland központot a megoldás, ahol 2000 m2-en minden gyermek jól érzi magát.