Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

NemzetiBorMaraton2016A Nemzeti Bor Maraton indulói tíz nap alatt 2057 kilométert tesznek meg Magyarországon.

Május 8-ig még lehet regisztrálni a Nemzeti Bor Maratonra. A május 13. és 22. között megrendezésre kerülő rendezvény 2057 kilométer hosszú útvonala Magyarország 121 települését érinti, és hazánk mind a 22 borvidékén keresztül halad. A megszakítás nélkül, tíz napon át tartó sportesemény indulói országszerte 122 szakasz, -közülük 84 kerékpárral teljesíthető- közül választhatják ki azt, amelyiket teljesíteni szeretnék.

NemzetiBorMaraton2016

A maraton májusban a 10 nap alatt országszerte mindennap más kiemelt helyszínen várja majd az érdeklődőket változatos programokkal: a helyi bortermelők és kézművesek kirakodóvásárral, borkóstolókkal készülnek, miközben kulturális és szabadidős programok, koncertek teszik teljessé a szórakozást.

A Nemzeti Bor Maratonra az esemény honlapján, a www.nemzetibormaraton.hu oldalon lehet regisztrálni, ahol az érdeklődők az eseménysorozat programjait is áttekinthetik, és további hasznos információkat is találhatnak.