Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

Csomoribringastalalkozo„Gyere Te is Csömörre, ha fontosnak tartod a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztését!"

Ez a jelmondata a két éve létrehozott Csömöri Bringafesztiválnak, melyet idén június 20-án, szombaton rendeznek meg a Bulgárkertben.

A Csömöri Önkormányzat a rendezvény keretében nem csak az egyik legrangosabb, olimpiai kvótafutó nemzetközi hegyikerékpár-versenyt (3. Csömör Nagydíj) támogatja, hanem kiemelt célja az is, hogy az egész napos fesztivál a családok számára közös élményt adjon, s ezen keresztül is népszerűsítsék a sportos életmódot, valamint felhívják a figyelmet a települések közötti kerékpáros közlekedés fejlesztésének fontosságára.

Az egész napos eseményen a hagyományokhoz híven ismét lesz evangélikus bringás istentisztelet a közeli templomkertben, melyet idén Krámer György lelkész, a Magyarországi Evangélikus Egyházközség Országos Irodájának igazgatója celebrál, az egybegyűlteket pedig dr. Fábri György, a Magyarországi Evangélikus Egyház Északi Egyházkerületének felügyelője köszönti.

Csomoribringastalalkozo

BRINGÁRA FEL!
Június 21-én vasárnap reggel 8 órakor indul Csömörről a BRINGÁRA FEL! kistérségi körtúra a települések vezetőinek és kerékpárosainak részvételével. Az akció keretében egyúttal az érintett települések egyre gazdagabb kerékpáros kezdeményezései is bemutatásra kerülnek.

Útvonal: Csömör–Bp., XVI. ker. Árpádföld–Cinkota–Bp. XVII. ker. Rákosliget–Rákoscsaba–Pécel–Isaszeg–Gödöllő–Gödöllő-Máriabesnyő–Szada–Mogyoród–Kerepes-Szilasliget–Kistarcsa–Nagytarcsa–Csömör (kb. 75 km).

A 11 települést érintő túrán minden megállónál a helyi polgármesterek, önkormányzati vezetők és bringás csoportok fogadják az odaérkezőket, akikhez csatlakozva bringáznak tovább a következő állomásra. A csömöri csapatot Fábri István polgármester vezeti majd.

További részletek ITT!

Forrás:MTI