Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
prev
next

gasztro bicikliMagyarország első kerékpáros ízutazása.

2015. július 3-5-ig hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre az az egyedülálló országos szabadidősport rendezvény, melynek célja a kerékpáros turizmus és a magyar gasztronómiai tradíciók megismertetésének ötvözése, valamint Magyarország tájainak, első körben Zemplén és Abaúj kivételes adottságainak bemutatása.


Sárospatakról indulva minden érintett településen a helyi kistermelők, kisgazdaságok várják a bringásokat sajttal, mézzel, lekvárral és egyéb kóstolókkal.


Majd a hegyeken áttekerve érjük el Hernádszentandrást, ahol a helyi BioSzentandrás nevű kertészettel karöltve mutatjuk be a település és tágabb környezetének értékeit, a Hernád adta kenuzási lehetőséget is kihasználva, s a környék gasztronómiai kínálatát, mely nem csak az étkezésben, hanem a borászati kultúra bemutatásában is megnyilvánul.


A különleges elemekkel színesített programoknak része lesz a rendhagyó istentisztelet belső csendje, s további vonzerőként élőzenés mulatság és wellness is csalogatja majd az aktív turizmusra nyitott érdeklődőket. 

gasztro bicikli