Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

Tweed KerekezésSzeretettel meghívunk a 9. Tweed Kerekezés felvonulásra, amely Európa egyik legrangosabb kosztümös kerékpáros felvonulása Budapest belvárosában.

Eseményünk 2015. április 11-én, szombaton a Táskarádió Eszpresszó (Papnövelde utca 8. szám) elől rajtol 11 órakor a nevezés után.

A Tweed Kétkeréken Magyarország kerékpáros társaság által évente több alkalommal szervezett veterán és vintage kerékpáros felvonulás Budapest legszebb utcáin gördül végig, közben Swing Flash Mobbal, öltözék- és kerékpárversennyel szórakoztatja a résztvevőket és a várost!

 Tweed legény 2

Az Angliából indult Tweed Runnak többéves hagyománya van Németországban, az USA-ban, Oroszországban, Japánban, sőt Brazíliában is. Tavaszi rendezvényünkön a költészet napja és a Csepel gyárat alapító Weiss Manfréd 158. születésnapja előtt is tisztelgünk.

A tavaly őszi túránk egyik legöregebb kerékpárja egy 1930-as évek körüli Univerzál típusú német luxus túrakerékpár volt, amin az apukájával utazott a 3 éves Zalán is. Velünk jött még a túráinkon 700 méter csipkeharisnya, 200 méter nadrágtartó, háromszáz Tweed zakó és számtalan kiegészítő az 1920-1950-es angolszász kultúrát megidézve.

Tweed legény 1

A rendezvénnyel kapcsolatban folyamatosan frissülő, bővülő információk megtalálhatók a facebook oldalonkon, illetve az esemény linkjén ITT!