Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
Kérdések a PEDELEC támogatással kapcsolatban
Örömteli hír, de felmerült bennem jó néhány kérdés is...
prev
next

BringaWeekendKerékpár szépségverseny, bringa árverés, családi biciklitúra, extrém bemutatók és koncertek várják a hétvégén a Bringa Weekend látogatóit Budapesten.

A péntektől vasárnapig tartó rendezvényre különleges kerékpárszobrok hívják fel a figyelmet a Nyugati térnél lévő bevásárlóközpontban: a Millennium udvarában állítják ki azt a húsz kerékpárt, amelyekre a szépségversenyre interneten szavazók közül a legtöbben voksoltak. Hat felajánlott kerékpár árverés keretében találhat új gazdára.

Péntek délután indul a Visegrádi Négyek kezdeményezésére létrejött V4 kerékpárverseny, de egy-egy húsz kilométeres kerekezésen bárki részt vehet szombat és vasárnap délelőtt. A kerekezők a Római partra tekernek ki.

A bringa szépségversenyre, a jótékonysági bringa árverésre, valamint a családi bicikli túrára már elindult a regisztráció a www.westendtekerem.hu oldalon - olvasható a szervezők által az MTI-hez eljuttatott közleményben.

Ezeken kívül számos programon vehetnek részt a bringások és a sport iránt érdeklődők. A gyerek KRESZ-pályán a kicsik megtanulhatják a biztonságos bringázás szabályait. Az egyedi kerékpárok tanpályáján olyan bicikliket próbálhatnak ki a látogatók, amelyek ma már a technika csodáinak számítanak.

Akrobatikus elemekkel tarkított bemutatót tart többek között Kun Ádám BMX világbajnok és Hegedűs László, a szakág magyarországi klasszisa is.

A jó hangulatról élő koncertek és a divatbemutatók gondoskodnak.

Az ingyenes fesztivál részletei megtalálhatók a www.westendtekerem.hu internetes oldalon.